2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@altıyüzelliyedi herkes öyle , bazı troller hariç
-
Bu on üç gün zor geçecek anlaşılan
-
Kaç doğruyla kapatır ? Alan gygk dengeli varsayarsak
-
@hickskaldor, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Kaç doğruyla kapatır ? Alan gygk dengeli varsayarsak
Tecrübeli arkadaşlar düşüncelerini belirtirse bizim için iyi olur, gerek zorluk derecesi gerek genel sıkıntılı durumu ek olarak iki alım yapmaması nasıl etkiler acaba ?
-
@politics06 son sınav 63 alan ağırlıklı doğru ile kapattı diye hatırlıyorum. Ama maliye ve hukuk %25, iktisat gy %20, gk %10 etkiliydi. Bu sınav da alan ağırlıklı 62-65 arası kapatır gibi duruyo
-
Bence minimum 65 ile kapatır
-
@avexer, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
2016 sınavının sadece maliye ve genel kültürü zordu diğer kısımları bu sınavdan kolaydi
Katılıyorum. Özellikle bu sınava göre maliyenin zorluğu aklımda kalmış. İktisadı basitti, hukuk da öyle. Burada bu sınava kolay diyen ilk 5’e girecek arkadaşlara bu sınav da kolay gelecektir tabi onlar dikkate almasınlar.
-
İlk 225in yüzde 90ı şu an forumu takip ediyordur bence. Ama mütevazılıktan ama farklı bir sebepten bunun farkında olmayabilir. Anket yardımı ile (manipülatörler olmaksızın) az çok kaçla kapatacağı belli olurdu.
-
@harmenihas buyrun ankete
-
@hickskaldor Hocam anketi gördüm de. Doğruların kaçı gkgy'den kaçı alandan ayırt edilebilecek şekilde bir anket yapılabilir mi? 45-25 70 net ile 50-20 70 net arasında 3-5 puan oynar gibi.
-
@harmenihas haklısınız o daha doğru sonuç verir ama baya bi seçenek gerekiyo onada kabataslak bişey yaptım böyle. O şekilde yapmayı gözü kesen varsa yapsın iyi olur
-
@hickskaldor alan doğrusu x 1,33 gkgy doğrusu x 0,66 ? dönüp dolaşıp buna geliyoruz ama. en azından hem alan hem gkgy açısından ortak bir sayı değeri.
-
@marjinalist, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Bence minimum 65 ile kapatır
63 ossun bizim ossun
-
@harmenihas herkes alan doğrularını 1.33 ile çarpıp, GkGy doğrularını 0.66 ile çarpıp toplayıp yazsın
-
81.02 yapıyor
-
pek bir şey yapmıyor, bütün bütüne girecem kısfmetse.
-
70 civarı
-
@huseyinnkeskin hocam iyi de buna sapma olarak ne hesaplanacağı, ne olacağı meçhul. Yani alana bu sene muhasebe vs de eklendi. Eminim ki geçen sene yüksek alıp bu sene biraz sıkıntılı olan arkadaşların belini kıran muhasebe oldu. Bu genel olarak ne kadar değişiklik yapar bilemiyorum. Bir de ikinci sınavdaki muhasebe ilkine göre daha kolaydı, ilk sınavı geçerli olanlar ile bu sınava katılanları hesaba katınca tahmin yapmak çok zorlaşıyor. En iyisi önümüze bakmamız.
-
@politics06 kardeşim doğruların nasıldı
-
@cesss 21-45 civarıydı hocam