2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@osman-paşa hocam sınavla 90 kişinin daha elenmesi daha adil daha makul diye düşünüyorum. 5 katı mülakatlar zor oluyor eleme ile 3 katı alsa bu sefer de test sınavında şans faktörü çok daha etkin klasiğe göre. o yüzden meşakkatli dahi olsa sayıştay candır. ama gönül isterki bu guzide kurum direkt olarak kendi yazılı sınavını yapıp 3 katını mülakata alsa da bizi ösym ile yormasa.
-
Benim gibi 60 doğruda kalın yazılı gelir mi gelmez mi derdine düşmeyin
-
Arakadaşlar peki en çok 2016 kaç doğru varmış. Bir de 2016 mi yoksa şimdi mii zordu sizce
-
Toplamda 19 yanlışım var yazılı sınava girmeye hak kazanırmıyım?
-
@maliyaz69 2016 daha zordu vergisini görseydiniz ağlardınız.keza ticaret borçlar da sıkıntılıydı iktasatta bilgi isteyen 2017 kpss tarzıydı
-
Sayıstay kalitesini iyice düşürmüş hukukta bir soru sıkıntılıydı o da borçlarda takip sorusu iktisatta bir soru sıkıntılıydı oda yapmayalım diye koyulmus zaten ödemeler bilancosu muhasebyi fulleyin demiş ösym. Maliyede dikkatli çözerseniz 13 yaparsınız demiş. Bilen 13 14 yapmıs orta hallide 10 12 arası fark atılmaz yani zaten yazdıklarımı kanıtlıyor herkes alanı 3 5 aynı gk gy fazla yaparak 70 bandına cıkıyor.Medeni anayasa idare ticaret hiç mi tezgah soru koymazsın. 16 yas fark nedir 10 yıl sonra sorun aklımda 18 yas fark kalır.ceza kosulu sorusu kpss 2018 sorusu. Sonuc olarak herkesin hakkında hayırlısı olsun.
-
@maliyaz69 ben hem 2016 hem 2018’e girdim. Benim şahsi görüşüm 2016 çok daha kolaydı. Kişiden kişiye göre değişiyor demek. Zaten ucu ucuna kaçırmıştım 2016 sınavını.
-
2016 sınavının sadece maliye ve genel kültürü zordu diğer kısımları bu sınavdan kolaydi
-
@maliyeciuzman, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@maliyaz69 ben hem 2016 hem 2018’e girdim. Benim şahsi görüşüm 2016 çok daha kolaydı. Kişiden kişiye göre değişiyor demek. Zaten ucu ucuna kaçırmıştım 2016 sınavını.
katılmıyorum hocam bence 2016 daha zordu. ilk kez esınav yapılacak diye kolay sordular sanırım, sınav patlayınca da mecburen kolay sormak zorunda kaldılar gibime geliyor.
-
arkadaslar sorulaerı paylasabılecek var mı
-
@edi dediğim gibi kişiye göre değişiyor bu durum. Soruların bildiğin yerlerden gelmesi, daha öncesinde çözdüğün soru bankalarındaki sorulara benzer gelmesi vs bir çok değişken var. 2018 sınavının özellikle gy gk kısmı bana çok ters geldi. Süreyi yetiştiremedim. 2016 süreyi rahat yetiştirmiştim. Veya ben yavaşladım o da olabilir tabi
-
Yalnız 2016 da da 70ler havada uçuşuyordu
-
@cesss 2016 sınavında bir arkadaş vardı ısrarla sınav çok kolay 75 ile kapatacak diyordu ve herkesle de iddialaşıyordu, buralardaysa ona selam olsun
-
43 Alan
19 GKGY ile büyük ihtimal 225 kişiye giremem. Canımız sağolsun -
Benim de 46 alan 23 gk gy. Bazı yorumlar gerçekten sinir bozucu ayrıca. Her ne ise. İki hafta beklicez yorumlara kulak asmadan. Herkese bol şans zira çok ihtiyaç olcak gibi...
-
Arkadaşlar birazda ziraat sınavını konuşalım ya başlık açın yada burdan konuşalım. Kime sorduysam katılım sınavı zordu diyor merak ediyorum acaba sonuçlar ne olacak. Yanlış doğruyu götürmediği için atarak tutturan olursa şaşırmam
-
@keynesculuk Kardeş burası Sayıştay başlığı okuduğun üzere ya da okuduysan. Aradığın başlık şurası : https://forum.tercihiniyap.net/topic/4066/2018-ziraat-bankası-uzman-yardımcılığı-ilanı?page=68
-
İlk sinav 42+25 di bu sinav 39+20 neyse bizim icin onemli olan kaymakamlik onumuzde ki sınavlara bakıcaz.
İnsallah herkesin gonlunde ki olurvergi iktisat beni bitirmis bu sinavda genel yetenek 10 tane zaman yetmedi sallamistim galiba onda 1-2 tutmus hic becerememisim sallamayi
Oysa ilk sinavda iktisatta 4 sallayip 3 tutturmustum
-
@avexer, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
2016 sınavının sadece maliye ve genel kültürü zordu diğer kısımları bu sınavdan kolaydi
Kesinlikle katılıyorum
-
43 + 20 .gy gk den ne çok yanlış yapmışım ya.