2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Arkadaşlar forumdaki yüksek netler canınızı sıkmasın. Göreceksiniz bu sınavda alan ağırlıklı 65 netin kazanma ihtimali süpriz olmayacaktır inşallah. Üstünüze düşeni yaptınız, sırada kaymakamlık var moral bozmadan, #devam
-
2016 sınavından sonra forumlar yine böyleydi herkes atip tutuyordu.71 doğru hesapladim o sınavda ama forumu görseniz herkes 70 ustu.Olmayacak herhalde derken 70 doğru geldi ilk 20'de kazandım.O elemanlar da buralarda fellik fellik nasıl itiraz ederiz diye geziniyordu.Benim tahminim dengeli biçimde 66'dan kapatacağı yönünde.
-
@vural bilemedim kardeş 2 sınav olduya bide başkalarının pahlaştığı netlere bakar isek çok az geldi bana
-
@victory-carleone Yazılı sınava kalmanın sürpriz olmayacağını düşünüyorum, yukarıda arkadaşın belirttiği gibi. Bu sınav normal bir sınavdı. Buradaki 70 75 leri çok kıstas almamak gerek kanımca. İnşallah düşündüğüm gibi olur. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@murky, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar forumdaki yüksek netler canınızı sıkmasın. Göreceksiniz bu sınavda alan ağırlıklı 65 netin kazanma ihtimali süpriz olmayacaktır inşallah. Üstünüze düşeni yaptınız, sırada kaymakamlık var moral bozmadan, #devam
valla hocam 2 sınav kaynaklı yüksek olur diye düşünüyorum. benim muhasebeden hatırlamadığım ve hesaplamaya dahil etmediğim 5 soru var ve bu haliyle 63 hesapladım ve eminim ki hepsi yanlış çıkacak. özetle ben çekiliyorum. umarım siz istediğiniz netleri almışsınızdır. başarılar şimdiden herkese
-
Bu kadar çok 70 üstü netler görünce aklıma şöyle bir senaryo geliyor;
Soru açılır
-He bu sorunun cevabı bu muymuş ya... Ama evet ben de bunu işaretledim.
Diğer soru açılır.
-Bunu hatırlamadım ya ama doğru yapmışımdır bunu da yanlış yapacak değilim
Sonraki soru açılır.
-Bu soruyu sallanıştım ya ama tuttu olarak kabul edeyim.
....
-
@edi çekilecek bir durum yok hocam. hayırlısı deyip önümüze bakmak zorundayız, iki sınav olması çok bir şeyi değiştirmeyecek göreceksiniz. diğer yandan diğer forumdan bu yana bu sınavdan sonra yüksek puan paylaşımı, yüksek kapatacak goy goyu inanın yıllardır dönüyor. sizin puan tam sınırda, dua edin hayırlısı olsun.
-
Bilmiyorum sizin nasıl ama benim neyi işaretledigimi hatirlayamadigim 3 soru var.Bunda sınav süresinin yetersiz olmasının da etkisi vardır elbet.Ayrica burada soruları 2 gündür tartışırken kendi cevaplarimizi diğerlerinin cevaplariyla da karıştırma ihtimali de söz konusu.
-
@edi çekilecek bir durum yok hocam. hayırlısı deyip önümüze bakmak zorundayız, iki sınav olması çok bir şeyi değiştirmeyecek göreceksiniz. diğer yandan diğer forumdan bu yana bu sınavdan sonra yüksek puan paylaşımı, yüksek kapatacak goy goyu inanın yıllardır dönüyor. sizin puan tam sınırda, dua edin hayırlısı olsun.
her zaman dualarımda zaten bu sınav ama moralim bozuldu işte. verdiğiniz desteğe ayrıca teşekkür ederim. yazılı sınava kalırsam size yemek ısmarlayacağım
-
@edi siz kalın ben size ısmarlayayım inşallah anlıyorum hocam durumunuzu sıkmayın canınızı.
-
@edi siz kalın ben size ısmarlayayım inşallah anlıyorum hocam durumunuzu sıkmayın canınızı.
tekrar teşekkürler desteğiniz için, başarılar dilerim.
-
Ben şüpheli tüm sorularımı yanlış saydım yaklaşık 12 tane 58 doğrum var o durumda yazılıya kalamam diyorum. Millet galiba şüpheli sorularını hep doğru sayıyor ben de doğru saysam 70 yapıyor sonra o beklenti açıklanana kadar artıyor bi bakıyorsun 52 doğru gelmiş yıkılıyorsun bence 70 netim var diyen arkadaşların akıbeti bu olacak
-
@avexer sizin nasıl netler hocam
-
Ya bence artik alan sinavi filan olmasin ya. Herkes kapmis bu isi. Ne bileyim puzzle yapalim, koşu olsun, takla filan atalim. Alan sinavlarinda artik hem kpss hem diger sinavlar olsun belli bi kitle paso her seyi dogru yapiyor. Bence artik baska turlu yaristirilmanin zamani geldi. Güzel şiir okuyan kazansın mesela
Neymis bu alan ya -
Benim asıl garipsediğim şey 90 kişiyi elemek için yazılıya ne gerek var? Direkt al işte mülakata zaten hemen hemen herkes aynı seviyede. Garip.
-
45 alan 18 gkgy hiç ümit yok değil mi ?
-
@osman-paşa ya da 135 kişiyi ele 90kişi kalsın mülakata
-
@mahmut-htt yani yaptığına değse hiç değilse. bence o bile az. 90 ya da 135 kişiyi elemek için yazılı sınav çok gereksiz geliyor bana. bilemiyorum.
-
@deulu puan olarak aynıya denk geliyoruz umarım umut vardır
-
Friedman ve ekonomik sınıflandırma sorusunu göz göre göre yanlış yaptım. Bu iki soru yüzünden dışarda kalacak gibi hissediyorum. Gerçi 225 sayısı da o kadar az ki bunu da düşününce hayatta giremezsin diyorum. Her türlü sıkıntı en iyisi sayıştayı kafadan silmek :))