2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
http://www3.tcmb.gov.tr/yillikrapor/2012/tr/m-2-1-2.php burada yeni para politikası başlığı altında ROM sayılıyor arkadaşlar.
-
@murky arkadaşım öğrenmeye çalışıyorum . daha öncede kaşıdın . ben ısrarcı değilim zaten kendini kandırma eğilimi olan bi şuursuz değilim. en azından kendi adımz net ve sorunun cevabı olan cevap bekliyorum. sana teşekkürler
-
@murky hocam son bir iki senedir kendi doğrusunu u olusturma çabası içine giren insanlar çoğaldı
-
@toranj kaşındın? Üslubuna dikkat et.
-
@murky hocam o soruyu aşırı düşünüp en son işaretledim. Hatta saat 11.44 tü nolursa olsun detaya girme artık gölgeyi işaretle dedim :))) aslında her soruda böyle inanılmaz detay düşünmek insanı yanlışa sürüklüyor
-
@murky kaşındın demedim kaşıdın dedim. hocam çok teşekkür ederim size iyi akşamlar olsun
-
@toranj yanlış anlamışım pardon. iyi akşamlar hocam, selametle.
-
Cevaplar iyice karıştı, cevap dibs mi rezerv opsiyon oranı mı ?
-
@jasisss çok yıllı bütçeleme ile ilgili bir soruydu ama soruda olumlu mu yoksa olumsuz bir durumumu sorduğunu hatırlayamadım
-
Çok yıllı bütçelemenin cevabı neydi hatırlayan var mı?
-
@g-uzmanı, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar şu geleneksel olmayan Para politikası araçlarından değildir sorusundaki sıkların tamamını hatırlayan varmı acaba?
hocam 2010 sonrası krize müdahale uygulamalarından çıkmak için gerçekleştirilen bir uygulama rom. yani geleneksel olanlardan sıyrılmak için uygulandı. demek ki geleneksel olmayan bir uygulama
-
@politics06 cevap rezerv opsiyon.
-
@edi cevap ROM. biraz araştırınca emin oldum.
-
@zeuscuk faydalarindan değildir diyordu soruda
-
@jasisss, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi cevap ROM. biraz araştırınca emin oldum.
ben de aynı şeyi söylüyorum
-
@edi aynen. ben ısrarla kendi cevabımın yanlış olduğunu iddia ediyordum da doğruymuş aslında. şu 5018 sayılı kanun sorusunu hatırlamaya çalışıyorum. çok yıllı bütçelemeyle ilgili...
-
@toranj Yok bilmiyorum
-
@jasisss ben soruyu hangisi merkez bankasının geleneksel para politikası araçlarından biri değildir diye hatırlıyorum bundan dolayı rezerv opsiyon mekanizmasında geleneksel olmayan bir para politikası aracı. Cevabın bundan başka bir şey olaması için geleneksel ifadesinin soru içinde olmaması gerekiyor
-
@zeuscuk evet cevap ROM.
-
Gölge fiyat:kamunun ürettiği mal ve hizmetlerde gerçek bedelin hesaplanamamasından dolayı benzer mal ve hizmetlerin bedellerinden yararlanılarak ortaya çıkarılan bedel. Soruda da aynen böyle geçiyordu arkadaşlar