2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@johnnash geçen sene kpss için twitterdan bimerden cimerden gösterilen tepkiler işe yaramıştı
-
@genclerbirlikli hadi toplanalım arkadaşlar
-
@genclerbirlikli aynen düşmüştü yine mi yapsak ya
-
@aliveli son sınavda soru tipi değişmişti. özellikle iktisat ve maliye eski sınavlara benzemiyordu.
-
Eleme sınavı 14.45 diyor dimi? Sabah aof sınavından çıkıp gidilebilir ozaman. Bu ösym merkezi havaalanı yolu üzerinde mi ankarada?
-
@varoufakis kardeşim haklısın ben bana sayıştaydan gelen kağıda dayanarak konuştum p48 ile olacak diyordu buraya yüklemeyi bilsem yüklerdim kağıdı
-
@ouzakbas +1. bilen biri cevaplarsa sevinirim
-
Daha önceki sınavlarda kaç doğru yapanlar ilk 225 kişiye girmiş bu konu hakkında bilgisi olanlar var mı acaba?
-
Bunu 2016 ekim sınavı zamanı kaydetmişim. Bu arkaaaş kılpayı kazananamış, ordan hesaplayın -
@hahamas son sınavda 63 doğru falandı.
-
İlan gelince ben:
Sınav ücretini görünce ben:
-
Tam heveslenmistim, sınav ücreti belli oluncaya kadar.
-
Bunu da yine bi yerden kaydetmişim ama nerden bilmiyorum. Yardımcı olur inş merak edenlere
-
Gk gy kısmı için öneride bulunabilecek tecrübeli arkadaşlar var mı?
-
Benim de en son sınav
Gy gk : 19 d , 11 y
Alan : 44 d , 16 y
Sıra : 208 -
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Benim de en son sınav
Gy gk : 19 d , 11 y
Alan : 44 d , 16 y
Sıra : 208Ama tabi şimdi muhasebe de geldi ne olur bilemem
-
standart sapmanın çok oynadığı bir sınav baya değişik o yönden
-
-
Ticaret hukukuna kıymetli evrak hukuku dahil mi acaba?
-
Arkadaşlar benim merak ettiğim bir şey var. Maliyede çıkacak konular yazılmış maliye politikası,bütçe,tvs vs.. Mesele borçlanma kamu harcamaları falan mevcut değil. Yani bunlardan soru gelmeyecek mi demek oluyor. Bir de idare hukukunda iyuk dahil mi onu merak ediyorum