2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
İktisattaki üretim soru q=kl sorusu ne olacaktı ben 8q üstü 0.5 yaptım emin olmayarak. Doğru cevabı bilen var mı
-
@politics06 58-65 arası
-
@zeuscuk sadece 8q olacak
-
@rorschach159 hocam ben 4q yaptım
-
@politics06 Q=KL türev alırsak 1 çıkar verilen değerleri olduğu gibi yerine koyarsak q (C)=4×1 den 4q çıkar
-
@kombassankoma, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@kombassankoma cevabı şimdi abaküste buldum, son dönem gelir tablosu ve son 2 dönem bilanço gerekiyormuş.
Hocam cevap 1 ve 2 mi oluyor ?
-
@politics06 ben de 1-3'dü.
-
@politics06 1-3'tü hocam
-
@zeuscuk hocam bu yanıtı nasıl buldun ya
-
Bende 8q buldum ama Allaha emanet yaptim sure bitiyordu
-
Arkadaşlar sorular yayımlanır mı sizce
-
@cesss sınav yönergesini okumuştum. Yayınlanmayacak diyordu. 26 mayısı sınavı herkes görsün, şartlar eşitlensin diye yayınladılar bence
K ve L li soruyu ben mu larının oranı L/K ya eşit diye 8q değil 4q yaptım L fiyatı 4 TL diğeri 1 TL idi
-
@islimbot onu ben de 4q yaptım, açıkçası da 4q olduğunu düşünüyorum ama çoğunluğa göre yanlış kabul etme huyumdan vazgeçmeyip yanlış kabul ettim
-
ben 4k=l gibi bir denklem buldum ya da 4l=k da olabilir.sonra q da yerine yazdım q=4l^2 gibi bir denkelm sağladım.ardından tc=4l+k denklemini yazdım fiyatlarla carptım olarak.ardından q cinsindn istediiği için uyarladım tc yi ve 4q^0.5 buldum emin değilim soru ters geldi sadece mantık bu şekilde yürüttüm belki bi beyin fırtınası olabilir diye buraya yazıyorum
-
@okanugur Birebir aynı mantıkla yaptım ancak ben 2q^0.5 buldum
-
@borcdeflasyonu hocam son dakika yaptım işlem hatası yapmış olabilirim
-
@okanugur
dL/dK=w/r
K/L=4/1 -> K=4L
q=K.L=(4L).L=4Lkare -> kökq=2L
M=4.L+1.K=4L+4L=8L
8L=4.(2L) -> 8L=4.(2L)=4kökq=4qüssü0,5 -
@edi haneye bi doğru daha yazıyorum o zaman hocam
-
@okanugur
tebrikler hocam -
Hukuktaki ceza koşulu sorusunun cevabını hatırlayan var mı?