2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
Gky: 22
Alan:4622×0.66+46×1.33=75.7 ham puan
İyi puan ama iki sınav olmasindan dolayı korkmuyor değilim. Sizce içerde miyim?
-
@enki bu anket gayet açık ve düzgün bunu gruplarda falan paylaşalım katılım yüksek olsun
-
osymnin yaptigi son sınavlar çalışana zor çalışmayana kolay geliyor.nasıl bi paradoks bu boyle
-
@efe_yakup %70 içerdesin bence
-
@merasim34 bazı soruların çok net cevapları var çok kafa karıştırmaya gerek kalmıyor ama çok şey bilen biri bazen altında bir bityeniği arıyor bazen de bildiği konularla ilgili başka başka çağrışımlar kafasını karıştırıyor.
-
Anket herkese açık olduğu için millet kafasına göre işaretliyor onu çok baz almayın. Sınava şahsi sorumsuzluğumdan ötürü uyuya kaldığım için giremedim ama soruları görünce acım bir kat daha arttı . Maliye harici oldukça kolay bir sınav olmuş. En düşük ihtimalle 65 doğruyla kapatacağını düşünüyorum.
-
Önceki sınav kaç puanla kapattı?
-
@toranj 62 diye biliyorum
-
@secret teşekkürler hocam ama puan olarak merak etmiştim:)
-
@secret bu arada ben mi yanlış biliyorum yoksa 66 ile dışarda kalanlarda var mıydı?
-
@toranj 86 puan diye biliyorum onu da hocam. Tabi ama yanlış olmasın daha net bilgilendirecek varsa söylesin tabi ️
-
63 doğruydu galiba
-
@toranj onu bilmiyorum nasıl hesaplanıyor fikrim yok virgüller çok mühim diye biliyorum
-
Arkadaşlar ösym sonuçları belirlenen tarihten önce açıkladığı sınavlar oldumu hiç
-
@cesss hayır olmadı, olmaz da.
-
@cesss hocam en fazla verdiği tarihten önceki gece açıklar
-
62 63 le kapatmışsa standart sapmadan 15 puandan fazla puan gelmiş demektir. Ama bu sınavda standart sapma nasıl olabilir ki çünkü önceki sınavın bence muhasebesi bu sınavdan zordu ve öncekş sınavı geçerli aday sayısı çok az
-
@cesss en büyük yaptığı sürpriz yks sonuçlarını belirttiği tarihte gece 12'de açıklamasıydı. bir bahane uydurup geç açıklamasın da bayrama giriyoruz zaten 28'i gelir inşallah.
-
@toranj Hocam netlerimiz sınırda olduğu için sürekli bi düşünme hali var değil mi
-
@murky ÖSYM kurumu bayram tatili yapıyor değil mi 18-26 Ağustos arası tatil. Bu adamlar isteseler 17sinde açıklayabilir yani sırf takvimde belirtilen tarih diye 28 Ağustos. 27sinde mesai yapıp o gün mü tamamlanacak sonuçlar? Çok saçma açıkla işte 17 Ağustos'ta insanlar bayramı kıvranarak geçirmesin!