2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@enki hayırlısı olsun artık tabi
-
@secret Ağırlıga gore değişir hocam o siz ben 28 gk gy 42 alan yapcam diyorsanız fazla değil.20 gkgy 50 alan için fazla olabilir.O yuzden temel net üzerinden çıkarım yapmamak gerek.
-
@secret liste sonu da olur sorun değil:) inşallah içerdeyizdir hakederek tabi
-
Ankete ve sizin yorumlarınız gore 54 safi net yani 20 GKGY 44 Alan gibi kapatabilir diyelim o zaman.
-
Üşenmedim 2016 sayıştay forumunu gittim okudum resmen dejavu oldum aynı muhabbetler yüksek kapatır 70 den düşmez diyen çokmuş
-
@hickskaldor, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Üşenmedim 2016 sayıştay forumunu gittim okudum resmen dejavu oldum aynı muhabbetler yüksek kapatır 70 den düşmez diyen çokmuş
-
2016 netlerime 0,66 ve 1,33 uyguladım. arada 19,87 fark vardı. onu da bu seneki doğrularıma (doğru olduğunu varsaydığım doğrularıma) ekledim 88,92 ile yazılıdayım 🤪🤪🤪🤪
-
@edi sapma 19 puan?
-
@toranj, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi sapma 19 puan?
herhalde hocam bilemedim
-
@edi maşallah:) darısı bizim sınava
-
@toranj, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi maşallah:) darısı bizim sınava
inşallah diyeceğim de böyle olup da 90la kapatırsa fena
-
@edi :)hayırlısı nasılsa öyle olsun
-
Sorular açıklanmadan önce paylaşılan muhtemel cevaplardaki 5-6 sorunun farklı cevabı olduğu ortaya çıktı ama hala 70 netle kapatır diyenler var
-
69 doğru ile hevesim kırıldı cunku 25 gk-y var. Ne dersiniz
-
@mulkiyelikeynes Gönül rahatlığıyla yazılı sınava çalışmaya başlayabilirsiniz hocam.
-
@kilici siteye yeni geldim tam hakim değilim konuya. Ama yukarıda arkadaşların bahsettiği konu gerçekleşirse şansım az gibi
-
@mulkiyelikeynes Yok hocam büyük ihtimal ilk 225 kişi arasında olursunuz
-
@enki yok ben çıkarımdan ziyade herkesin farklı ve yakın netleri olan yerde sapmanın belirleyeceğini düşünüyorum hayırlısı olsun
-
@toranj inşalalh hayırlısı olsun ️
-
@kilici inşaallah. Bikac güne başlarım ders çalışmaya artık :))