2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@kenan-komutan dostum cevabın için teşekkürler ama asıl demek istediğim iyi net yapmışsın tebrik ederim ama bunu çok çaba sarfetmedim eksiğim olduğu halde bu kadar doğru yaptım gibi söylemen doğru olmuyor , iyiniyetli olarak söylemiş olabilirsin ama bu sınava çok ciddi olarak hazırlanıp sınavı istediği gibi geçmeyen arkadaşlarımız var birazcık daha sağduyu, tekrardan tebrik ederim
-
Bu sınavın 2 farklı sınav sonucuna göre degerlendirileceginden dolayi kaçta kapatacağını dair bir tahminim yok ancak bildiğim bir şey var , mayıs ayındaki sınav geçen seneki sınavdan kolaydı , ağustos ayındaki sınav ise geçen yıldan zordu , geçen yılki sonucunu paylaşıyorum bir fikir vermesi açısından , bence bu sınav sonucu süpriz olabilir çünkü 2 farklı sınav ile siralamayı nasıl yapacaklarını bilmiyoruz
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Bu sınavın 2 farklı sınav sonucuna göre degerlendirileceginden dolayi kaçta kapatacağını dair bir tahminim yok ancak bildiğim bir şey var , mayıs ayındaki sınav geçen seneki sınavdan kolaydı , ağustos ayındaki sınav ise geçen yıldan zordu , geçen yılki sonucunu paylaşıyorum bir fikir vermesi açısından , bence bu sınav sonucu süpriz olabilir çünkü 2 farklı sınav ile siralamayı nasıl yapacaklarını bilmiyoruz
0,46 puanda 27 kişi mi oynamış
-
@can-mavi Sınırdakiler kıvranmaya devam ediyor (ben)
-
@politics06, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@can-mavi Sınırdakiler kıvranmaya devam ediyor (ben)
+@kilici + @edi
-
İki sonuc paylasildi ikiside 63 net biri 200. sirada digeri 260. alan agirliginin onemi sanirim..Bu netlerle yaziliya kaliniyorsa gayet iyi.Ben sayistayi kafamda fazla buyutmusum
-
@enki görmek istediğimiz postlar
-
@edi Hocam umarım salı günü birbirimize moral iletileri paylaşmak zorunda kalmayız
-
İki sınav oldu nasıl olur acaba(yarım saat sonra) muhasebe eklendi nasıl olur acaba(1 saat sonra) kolay diyorlar nasıl etkiler ki acaba(1 saat sonra)...
-
Selam herkese. Açıklama tarihi yaklaştıkça heyecan ve sinir konularında sorun yaşıyoruz. Üstteki iletilerde durumumu açıklamıştım. Sonra Mahfi eğilmez yazıları ve ekonomik veriler analizler okumak dışında sınavı unutayim dedim ve bayramı böyle geçirdim. Netler, sıralamayı tahmin etmek kestirmek çok zor. Atıyorum 60 ile kapatırsa alan-gky farkı nedeniyle 61 ile giremeyen olabilir bunu bilemeyiz. Kimse bilemez sistemde sonuçlar okunduğunda belli olacak. Size tavsiyem kimseyi kırmadan konuyu biraz da goygoya vurarak 5 gün daha sabretmeniz. Herkesin hakkında hayırlısı olsun. :))
-
Dostlar birbirimizi kırmanın hiç bir anlamı yok. Herkes çok gergin ve sabırsız biliyorum. Ama inşallah hepimizin gönlüne göre sonuçlar alırız. Lütfen kırmayalım birbirimizi.
-
@cesss açıkçası hedefim yüksek alanlardı ben bile 47 yaptıysan 55 çok rahat yapılır diyerek.düşük alanların incinebilecegi aklimin ucundan bile gecmedi.
-
@politics06, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@edi Hocam umarım salı günü birbirimize moral iletileri paylaşmak zorunda kalmayız
tebrik paylaşalım hocam 🤲
-
Dostlar klasik maliye sorularını kendi sitesinde çözen biri vardı sanırım kamuda çalışan biriydi artı sitesinde makaleleri kpss önerileri gibi bir çok şey yer alıyordu . O adam kimdi , sitesini bulamadım da
-
@okanugur civriz
-
@minsipo sağolun hocam
-
@can-mavi ama bu arkadaş mülakata kalma yönünden şanssız kalmış sanırım inşallah bu sınavda muvaffak olur.
-
@marjinalist maalesef öyle , nişanımdan 1 hafta sonra , Hakimlik ten 2 hafta önceydi 160. Oldum elendim ,
-
@can-mavi he bu sizinmiydi hocam pardon. Hayırlısı olsun bu sınavda mülakat salonlarınd hep beraber beklemek ümidiyle inşallah
-
@can-mavi hocam klasik sınavda muhasebeden monografi geliyor mu Sayıştayda vmy gibi yoksa kpss muhasebe mi oluyor