@rintintin, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
60 küsür doğrusu olanlar olarak umarım iyi şeyler olur yarına bizler için
küsür derken hocam? 69 da bir küsür de 🤪
@okanugur hocam şahsen ben daha önceleri hiç ham puan hesaplaması yapmadım. Lakin ösym'nin direkt standart sapmalı puanları açıkladığı ve herkesin standart sapmasının da sabit olmadığı düşünülürse bunu bilemeyiz bence.
@murky aa anladım hocam ben iki puanı da görebiliyoruz diye düşündüm bi an sağolun
@kombassankoma Keşke çalışmak ve bu dediğiniz yetseydi
küsür derken hocam? 69 da bir küsür de 🤪
GKY ağırlıklı 57-65 arası doğrum çıkacak ve kazanamayacakmışım gibi hissediyorum
2016 sınavının birincisi veya oralara yakın kişilerin doğru sayısı kaçtı? 75 mi?
İnşallah 60 üstü alan herkes kazanır;)
@huseyinnkeskin 75 miş hocam. acaba bu yıl birinci kaç yapar.
@econumist Allahım şu mübarek emeklerin yüzü suyu hürmetine kabul eyle, Amin
@hlthlthlt, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@huseyinnkeskin 75 miş hocam. acaba bu yıl birinci kaç yapar.
kaç yapacağını bilemem de kim olacağını biliyoruz, geçen sayfalarda konutanımsı biri vardı ya çok alçak gönüllüydü hani, birinci o bence
@hlthlthlt teşekkürler hocam bu yıl da hemen hemen aynı sonuçlar olur bence
Yanlis dogruyu goturuyo muydu?
60 ile de kapatsa 90 ile de kapatsa sonucta orda en iyi 225 kişi olcak
@enki, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
60 ile de kapatsa 90 ile de kapatsa sonucta orda en iyi 225 kişi olcak
standart sapması en iyi olan 225 bence hocam
@edi tabiki hocam 1-3 doğru sayısıyla ucundan kaçırmayacak şekilde 60 küsür 60 doğru ile kapatsın tertemiz bitsin bu iş
@edi tabiki hocam 1-3 doğru sayısıyla ucundan kaçırmayacak şekilde 60 küsür 60 doğru ile kapatsın tertemiz bitsin bu iş
Benim içime doğan gk gy farketmeden 62-63 dogruyla herkes gececek ondan düşükler de standart sapmaya bağlı olarak değişecek diye hissediyorum
@edi iyi ve şansı yaver giden 225 hocam:) ben kalırsam en azından şansımla kalacağım çok hakettiğimden değil:)
Bir kere de bizim yüzümüz gülsün arkadaş. Hep acı hep hüsran mutsuzluktan komaya girdik. Gülmeyi unuttuk.
@chia87, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Benim içime doğan gk gy farketmeden 62-63 dogruyla herkes gececek ondan düşükler de standart sapmaya bağlı olarak değişecek diye hissediyorum
hay senin de için bal yesin o vakit hocam