2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
bu kadar yüksek kapatmasının şokunu atamıyorum üstümden hala
-
Gk-gy 21 alan 47 sıralama:167
-
İki sınavın olması bu kadar yüksek kapatmasının nedeni tahminimce.
-
doğrunun yanlışı götürmediğini bilmediğim için bir çok boş bıraktığım sınavda 346.cı olmuşum nasip değilmiş ne yapalım
-
19-40 beklediğim gibi.kpss den sonra iki hafta hiç calismayinca çok normal.
-
66 doğru ile 251.olanı gördüm 68le falan kapattı galiba. İlk sınavı nasıl eklediler? Bence direkt olarak sıraladılar en yüksek neti olandan. Hiç adalet falan gözetmediler aynı sınav gibi muamele gösterdiler
-
@zwasp aynı netler bendede var sıralama 240 anlamadım gitti neye göre sapma yaptılar acaba ilk sınavla ikinci sınav çok farklıydı .
-
@wroclaw 323 hocam
-
48 alan 18 gk gy puan 83 sıra 221 gk gy üzdü beni ya
-
Çok yüksek kapatmış arkadaşlar. Şahsen ben gerçekten bu kadar yüksek kapatacağını hiç tahmin edemedim bana kalırsa olağan dışı bir durumdu, ama ağırlıkların değişmesi çok büyük faktör olmuş anlaşılan. Şahsen ben düşük kapatacağı yönündeki tahminlerimle burada bir kısım arkadaşımızı hayal kırıklığına uğrattıysam özür dilerim. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun, Allah bugün kapattığı kapıların kat ve katını açsın bugün kazanamayanlara.
-
Her sinav aciklanmasi sonrasi keske calissaydim diyorum.
Neyse, bundan sonra calisacagim insallah. -
@baumol o zaman kasappp:) kasap kapatmak lazım ikimiz de biliyoruz:) darısı 2'ye bakalım, emek veririm inşallah
-
Ekmek artik aslanin midesinde.Kamuya girmek icin bekleyen yuzbinlerce insan var.Her gecen gun sinav kazanmak daha da zorlasiyor.
-
Burda asil sorulmasi gereken soru kac kisi ilk sinavla kac kisi ikinci sinavla girdi.
-
@tysbyno-hi inanın hiçbir yorum yapamıyorum
-
@kilici 48 alan 24 gky sıralama 7
-
Gk-gy 22 / alan - 50 , sıralama 55 puan 88,88
-
@kombassankoma 204'müş. başka bir arkadaş 203 ise mükerrer olduğunu sanmasın diye düzelteyim. çok yüksek kapatmıştan ziyade dengesiz bir puanlama olmuş bence.
-
Gkgy 21
Alan : 42
Sıralama :593
22gk gy 45 alan puan 82,82 sıra 232 sanırım kıl payı