2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
@möözun, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@ahmetcky @kamelya
Aranızda ikişer doğru fark var gkgy ve alanda. Sıralamadaki bu kadar fark nasıl oluşmuş?İlk arkadaşımızın Mayıs sınav sonucu
İkinci arkadaşımızın Ağustos sınav sonucu.
Aleni aleni görülsün değerlendirme.. -
Anladığım kadarıyla ilk sınav daha zor kabul edilmiş. Zira daha düşük net ile yüksek puanlar alinmiş.
-
@sayıştayzede, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
Arkadaşlar alanda 47 doğru beklerken 43 doğru geldi.Başka böyle bir sorun yaşayan varmı
4 net de benim eksik ama artık baska sey düşüncek halim yok
-
@enki, içinde söyledi: 2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
@chia87 Bildim demiyorum insanlara umut pompaliyorsunuz.
Yorum yaparken de hissettiklerim dedim o da dün yaptıgım yorumdu açıklanmadan 1 gün önce yani
-
şimdi ben sınırda kaybettim ve sınavın adaletli sınav olmadığını düşünüyorum.Yol paramı da geri vermediler.Ösym sana hakkımı helal etmiyorum.2 elim 10 parmağım ahirette yakanızdadır bilesiniz... 1.sınavın cevap anahtarı yayınlanıp 2.ci sınava girmeye hak vermek tamamen rezilliktir. Ettiğini bulasın inşallah
-
gk-gy:20 alan:47 puan: 83.64 sıralama:188 (ağustos sınavı) şükürler olsun...
-
@harmenihas Çünkü ilk sınav daha zordu. Bu ayan beyan belli olmuş oldu sonuçlara göre.
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim
-
55 20 sıralama 10
-
dostlar klasik sınav ne zaman
-
@maliyaz69 Ağustos sınavı mı hocam.
-
228 olup sınava girememek o değilde adama koyar be kazanan arkadaşları tebrik ederim
-
Demek ki İzmir ve İstanbuldaki adayların kalitesi düşükmüş zira ilk sınav daha kolaydı o sorulardan daha düşük almışlarsa 2.sınav herkes için yapılsa 58-60 arası kapatacaktı. Şans güldü yüzlerine
-
@Sucuklu_Oralet hocam geçerli oldu mu sınav?
-
25 Gky- 47 Alan/ Sıralama- 90
-
Gk gy 20 alan 43 sıralama 525 kazanan arkadaşları tebrik ediyorum ancak ben 47 alan bekliyordum 1 soru fark olabilir ama 4 soru imkansız gibi geliyor.
-
@baumol bencede ilk sınav daha zordu.
-
@gökyeleli 13-14 ekimde yazılı sınav
-
2018 ağustos:
Alan: 46
Gky: 22
Sıralama: 209
Mayista esenboğadaydim. Sınavı kazanmis olmama rağmen şunu söylüyorum; bu ikili sınav dibine kadar adaletsizdir ve iptal edilmelidir ( edilmeyeceğini biliyorum ama). Mülakat gibi bir adil olmayan bir kurum yetmezmiş gibi şimdi de yazili sinavda adaletsizlik yapiyolar. İnsanlarin alin teri var . Bu kadar kolay olmamali. -
Dava açan olursa eğer büyük ihtimal iptal olur bu sınav