2018 Sayıştay Denetçi Yardımcılığı İlanı
-
E-sınav yetmiyor bir de farklı gün-farklı sorular...Bir sınav anca bu kadar karmaşık hale getirilebilirdi..
-
arkadaşlar sanal kart ile ödeme yapan var mı aranızda? sistemde sayıştay sınavını göremedim yardımcı olabilecek biri varmıdır. teşekkürler..
-
@yigidooo odeme.osym sayfasinda var hocam sayistay. Ödemeyi banka uygulamasindan mi yapiyosunuz bilmiyorum ama ordan olmuyo. Ordan sadece limit belirleyin
-
@shady1 ödemeyi banka uygulamasından yapmaya çalıştım limit belirledim ama sayıştay sınav ücreti ödeme linki yok sadece bazı üniversitelerin harç ödemeleri gözüküyor , ösym sınav ödemeleri kısmında sanal kartla ödeme yapabilirsiniz diyor ama sistemde gözükmüyor bir şey anlamadım.
-
sayıştayı aradım beyfendi biz sadece sınavı yapıyoruz ösym'yi arayabilirsiniz diyor:)
-
@yigidooo hocam banka uygulamasinda sayistay cikmaz zaten . Osym odeme sayfasina girip ordan kart bilgisiyle odeme yapin
-
@shady1 kartta kayıtlı olan numarayı kullanmadıgım için onu güncelledim 48 saat geçmesi gerekiyormuş yeni numaranın kullanıma geçmesi gerekiyor. onay kodu istedigi için ösym sayfasından yapamadım sanal karta aktarıp yapmaya çalıştım neyse artık geç başvuru tarihinde yaparız
-
@yigidooo o zaman 300lira oluyo bence bi yolunu bulun simdi1
-
@shady1 :))))
-
Seçim takvimi ve seçim sonrası yürürlüğe girecek hükümler
https://yadi.sk/i/ZU-ovKu13UkUZm
15 mart 2018 itibariyle icra iflas değişiklikleri
-
başvurdum sınava para yatırmadım daha beklediğim sınavlardan biriydi Sayıştay ve kaymakamlık . Fakat bu sınavın normal kağıt ortamında olmaması ve iki gün sınavın olacagi beni kararsız kılıyor. Bu bilgisayarda sınav ve iki ayrı gun olayını net şekilde izah edebilecek arkadaş yardımcı olabilir mi ? Sınavın nasıl olacağını tam şekilde anlatıp ona göre parayı yatıracağım. Bu ÖSYM insanın kimyasını bozuyor maalesef !
-
Ücreti yatirayim dedim ama banka tarafindan reddedildi dedi . Kartta tam 200 tl vardı ondan mi acaba . Bilen biri yardımcı olabilir mi
-
@r-k belki kartiniz internetten alisverise kapalidir hocam
-
@shady1 evet ya mesaj geldi bankadan e ticarete kapalı diye . Teşekkür ederim hocam
-
@r-k bankanızı arayıp açtırmanız gerekiyor kartı internete
-
@tyr61 Öncelikle sınavın yapılış usulü e-sınav şeklinde olacaktır. Nasıl olacağını görmek için bu adresteki (http://www.osym.gov.tr/TR,14948/2018-sayistay-eleme-basvurulari-alinacak-18042018.html) e-deneme sınavını incelemeniz gerekiyor. Sınavın en az iki gün yapılması öngörülüyor. Çünkü geçmiş yıllar baz alındığında, mevcut e-sınav merkezlerinin kapasitesi, bu sınava başvuracak kişi sayısının altında kalacak gibi görünüyor. Farklı günlerde sınava girecek olan kişilere de doğal olarak farklı sorular sorulacağı söyleniyor.
-
@fiscaldrag teşekkür ettim dostum. Baktım şimdi. Cok verimli çözemedim ben. Kağıt ortamı olmayınca odaklanamadim sorulara. Hayırlısı artık garip oldu böyle .
-
Arkadaşlar güncel konularla ilgili toplanmış bir not varsa zahmet olmazsa paylaşabilir misiniz
-
@tyr61 Rica ederim. Hepimiz aşağı yukarı aynı durumdayız. Allah yardımcımız olsun.
-
@fiscaldrag böyle bir şey olabilir mi, farklı sorular nasıl sorulur, soruların zorluk derecelerinin birbirinden farklı olmayacağı ne malum, paramızla rezil oluyoruz adeta yazık...