AÖF FİNAL SINAVI VE SAYIŞTAY SINAVI AYNI GÜN AYNI SAAT İSYAN
-
@v_ceylan, içinde söyledi: AÖF FİNAL SINAVI VE SAYIŞTAY SINAVI AYNI GÜN AYNI SAAT İSYAN
ni kest kimsenin yakkını yiyecek bişey yok / bizim hakkımızın yendiği durum var.İnadına elimden geldiği kadar şikayet etcem vergi müfettişliğine giren toplasan 2000 kişi yoktur (bilmiyorum tahmini ) ama bu kurum ve sınav vergi ile kıyaslanmaması gerekiyor diye düşünüyorum.
-
@sinavparambitti herkes kendine yakışanı yapar dostum. Yiyecek ekmeğim var çok şükür. Girmeyeceğim sınava neden başvurayım? Kim bilir belki de puanı sınırda olan bir vmy oldu bugün. O arkadaşın yolunu ne diye kapatacaktım? Bizim bizden başka dostumuz yok... Selametle..
-
Ben de sabah duruma asiri uzulmus birisi olarak ne gerekiyorsa yaparim arkadaslar:(
Sinav tarihi degismiyorsa bi mazeret sinavi yapsinlar ne bileyim:( -
Anadolu Üniversitesi önceden hazırlamış yayınlamış kamuoyuna takvimini. ÖSYM bunu dikkate alarak belirlemeliydi sınav tarihini. Gözünden kaçırmış olabileceğine ihtimal vermek istemiyorum bu felaket bir durum çünkü, ama bilerek aynı tarihe koyması da en az onun kadar kötü ve mağdur edici bir durum. Anadolu üniversitesi değiştirmez büyük ihtimalle, ösym ve sayıştayın adım atması lazım. Ama onlar da bilerek bu yola girdilerse ve protokol de imzalandığına göre ne yaparlar bilemiyorum. Çok acı gerçekten. Bu kadar zor olmamalı bu işler, insanları düşünmek.
-
@v_ceylan senin sınava girmenle başkasının yolunu kapatmanın ne alakası var , burda 2 3 kişi sınava girmesinde önüm açılsın hesabındasın.Neymiş efendim vergi müfettiş sınavıda aöf ile aynı günmüş ,kul hakkına girmemek için vergiye girmemiş. Aynı günse zaten giremessin.Siz zamanında uğraşmamıssınız biz şimdi elimizden geleni yapcaz ister değiştirsinler tarihi ister değiştirmesinler .Değiştirmezlerse de çıldırabilirsiniz SAYIŞTAY SINAVINA GİRECEĞİM.
-
@sinavparambitti İşime taş koymayaydın iyiydi. Sınavda türkçe sorularına dikkat et ama olur mu dostum. Allah kolaylık versin.
-
Aynı güne hatta aynı saate denk gelmesı buyuk sıkıntı ,aöf sırf yanlıs hatrlamıyorsam lıselerle ılgılı sınavla cakısma durumu ıcın vize tarıhlerını degıstırdı bunun için de gerekenı yapar eğer toplu olarak talebımızı iletirsek
-
Arkadaşlar bir gelişme varmı arayıp sorunumuzu ileten oldumu ben bimer'e yazdım , ayrıca ösymi arayacağım şimdi.
-
Lütfen aynı durumda olan herkes , beklemesin gerekli yerleri arayıp şikayette bulunsuz başkası yapsın diye bakarsak hiç bişey olmaz herkes taşın altına elini koysun ! Tüm mağdurlar haydi el ele ...
-
Az önce bimer'e dilekçemi attım lütfen sizde yazın haydi destek çıkın bize forum nerdesiniz lütfen destek çıkın bize ya
-
aynı durumdayım, tercih yapmak çok zor.
-
Eleme sınavında Hukuk dersinde bütün konulardan sorumlumuyuz?
İdari yargı, ceza ve icra-iflas özellikle öğrenmek istediklerim. Forumda konuyu bulamadım kusura bakmayın buraya yazdığım için... -
@crdnl84 nasıl tercih yapmak zor? sayıştay her yıl açılmayabilir ama aöf'den gerekirse derslerden kalıp bir dönem uzatırsın, ne olacak... nasılsa her yıl aynı dersler açılıyor
-
@crdnl84 sayistayin sitesindeki protokolde konular yazıyor.icra ve ceza yok
-
@islimbot Sayıştay sınavına 2 aydan az süre var ve konu eksiklerim var kazanma ihtimalim %30 var yok, aof de bu sene biterse dgs sınavına gireceğim, bilemiyorum son bir hafta duruma bakar ona göre tercih yaparım gibime geliyor.
-
@varoufakis Eleme sınavı için herhangi bir bilgi yok, yazılı içinse dediğiniz geçerli. 2 sene önce olan eleme sınavında i.yargı, ceza ve icra yoktu, açıkçası halen öyle oalcak gibi ama net değil.
-
@crdnl84 hocam siz ilandan bahsediyorsunuz.ilanda eleme sınavıyla ilgili bilgiler protokolde yazıyor diyor ve protokolde yayınlandı.
-
Üçüncü sınıf derslerinin sinavlarinin sabah olacağı kesin mi ? Ben de üçüncü sınıfım fakat sabah aoften çık koştur koştur sayistaya gir zor olacağı icin ben de bugün arayacagim hem sayistayi hem aofü
-
@beyaz02 ilginiz için teşekkür ederiz .Herkes keşke sizin gibi duyarlı olsa.Ben Bimer'e de istekte bulundum. Sizlerde Bimer'den başvuru yapabilirsiniz. Üşenmeden herkes elinden geleni yaparsa ,bu durumdan inş en az zararla kurtuluruuz.
-
Bende yazayım Bimer'e hatta Cimer'e de yazalım.