HALK TEFTİŞTEN ELENIP UZMANLIK TEKLIIFI BEKLEYENLER?
-
Arkadaslar durumumuz malum. herhangı bı duyumu olan var mı? teklıf gelıp gelmeyecegı hakkındakı duusncelerınız neler? bi de egitime baslayan arkadaslar böyle bi çalısma yapılıp yapılmadıgından haberınız var mı. bi yardımcı olun. tesekkurler herkese
-
@sinek bence o konu kapandı artık bu saatten sonra teklif falan gelmez.
-
HOCAM GECEN SENE 1 AY SONRA GELMIS
-
ama bu sene elenenlerin sonucunda ya başarısız ya da uzman kazandınız yazmıyor mu?
-
@sinek hocam ilk etapta teklif edilenler belli oldu onlara sonuç kısmında teklifler yapıldı. Şimdi burdan sonra olursa şöyle olur kabul etmeyen-işe başlamayanların yerine tekrar değerlendirme yapılması şeklinde bunu yapar mı ya da bu durum size vurur mu bunun için heralde bekliceksiniz mecburen
-
@maxmin HOCAM sız teftısten elenıp de sonucunda uzmanlık teklıfı edılen gordunuz mu? ben hıc gormedım. ama ıc kontrolorden basarısız olup sonucunda uzmanlık teklıfı edılenler varmıs. sımdı en yuksek puanlılara hıc bi teklıf yapılmaması normal bır durum degıl dıye dusunuyorum
-
@sinek vardı hocam 1 ya da 2 tane gördüğüm. İç kontrolörlüğe girenlerden bildiğim çoğu kişi kazandı zaten.
Neye göre belirlendi bilmiyorum mülakat+ev ziyaretindeki hal ve durum ya da uzmanlık teklif edilse kabul edip etmeme niyetlerine göre değerlendirilmiş olabilirler -
1ay daha bekleyin sonra onunuze bakin. Cagirmazsa . Teftişi kazanmis adamlari banka kaybeder arkadaslar
-
@shady1 aynen öyle..sasırtıcı olan içkontrolore uzmanlık teklif edip teftstekilere neden etmezsn..benm de benzer bir durum basıma geldi ne yazık ki elden bişey gelmiyor
-
@sinek gecen sene sadece uzmanlıktan elenene gise teklifi gelmemis mydi?