Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
-
Hayırlı olsun teferruat ilanda;
http://euygulama.dpb.gov.tr/dpb_web/menu/yeni_PDF.aspx?4a3898c4-3890-4f95-b085-a1d8e83b05cf
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI
GÖÇ İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN
MERKEZ VE TAŞRA TEŞKİLATI BİRİMLERİNDE ÇALIŞTIRILMAK ÜZERE335 KİŞİLİK SÖZLEŞMELİ (4/B) PERSONEL ALIMINA İLİŞKİN GİRİŞ (SÖZLÜ) SINAV DUYURUSU
Ek-1 sayılı tabloda dağılımı gösterilen 79 (yetmiş dokuz) adet Büro Personeli,
ve 1 (bir) adet Kameraman pozisyonları için toplam 80 (seksen) adet, taşra teşkilatında istihdam edilmek
üzere aşağıda yer alan tablolarda dağılımı gösterilen 239 (iki yüz otuz dokuz) adet Büro Personeli ve 16 (on altı) adet Sosyal Çalışmacı pozisyonları için toplam 255 (iki yüz elli beş) sözleşmeli personel alımı yapılması planlanmaktadır.( kontenjanlar ve koşullar hemen aşağıda) -
@genclerbirlikli merkez için 80 taşra için 255 kadro var.
-
A kadro ilanların tıkandığı şu günlerde güzel bir ilan.
-
4001 den almasi kötü oldu yuksek yüksek kapatacaktir.
-
hof tam sevinmiştim ki yine yuksek kapatacak bir ilan!:/
-
UNVANI ÖĞRENİM DÜZEYİ 657-4/B MADDESİNE GÖRE - Pozisyon Sayısı MEZUN OLUNAN BÖLÜM BÜRO PERSONELİ LİSANS (4 YILLIK) 60 FAKÜLTE VEYA 4 YILLIK YÜKSEKOKUL MEZUNU OLMAK BÜRO PERSONELİ ÖNLİSANS (2 YILLIK) 19 BÜRO HİZMETLERİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI, BÜRO YÖNETİMİ, BÜRO YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK, BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI, GİRİŞİMCİLİK VE PROJE YÖNETİM ASİSTANLIĞI, HALKLA İLİŞKİLER, HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM, İLETİŞİM VE HALKLA İLİŞKİLER, İNSAN KAYNAKLARI, İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ, PERSONEL YÖNETİMİ VE SEKRETERLİK BÖLÜMLERİNİN BİRİNDEN MEZUN OLMAK KAMERAMAN ÖNLİSANS (2 YILLIK) 1 RADYO, TELEVİZYON, SİNEMA VEYA FOTOĞRAFÇILIK VE KAMERAMANLIK BÖLÜMLERİNİN BİRİNDEN MEZUN OLMAK TOPLAM 80 -
sınava kac katı cagırılıyor arkadaslar?
-
Poziyon İl Lisans Ön lisans Toplam BÜRO PERSONELİ IĞDIR 1 1 2 BÜRO PERSONELİ ISPARTA 1 1 BÜRO PERSONELİ İSTANBUL 40 10 50 BÜRO PERSONELİ İZMİR 3 2 5 BÜRO PERSONELİ KAHRAMANMARAŞ 3 1 4 BÜRO PERSONELİ KARABÜK 1 1 BÜRO PERSONELİ KARAMAN 1 1 BÜRO PERSONELİ KARS 1 1 BÜRO PERSONELİ KASTAMONU 1 1 BÜRO PERSONELİ KAYSERİ 2 1 3 BÜRO PERSONELİ KIRIKKALE 1 1 2 BÜRO PERSONELİ KIRKLARELİ 2 1 3 BÜRO PERSONELİ KIRŞEHİR 1 1 2 BÜRO PERSONELİ KİLİS 3 2 5 BÜRO PERSONELİ KOCAELİ 2 1 3 BÜRO PERSONELİ KONYA 1 1 2 BÜRO PERSONELİ KÜTAHYA 1 1 2 BÜRO PERSONELİ MALATYA 2 1 3 BÜRO PERSONELİ MANİSA 1 1 BÜRO PERSONELİ MARDİN 2 2 BÜRO PERSONELİ MERSİN 2 1 3 BÜRO PERSONELİ MUĞLA 4 2 6 BÜRO PERSONELİ MUŞ 1 1 BÜRO PERSONELİ NEVŞEHİR 1 1 BÜRO PERSONELİ NİĞDE 1 1 BÜRO PERSONELİ ORDU 1 1 BÜRO PERSONELİ OSMANİYE 2 1 3 BÜRO PERSONELİ RİZE 1 1 BÜRO PERSONELİ SAKARYA 1 1 2 BÜRO PERSONELİ SİİRT 1 1 BÜRO PERSONELİ SİNOP 1 1 BÜRO PERSONELİ SİVAS 1 1 2 BÜRO PERSONELİ ŞANLIURFA 4 3 7 BÜRO PERSONELİ ŞIRNAK 1 1 BÜRO PERSONELİ TEKİRDAĞ 1 1 BÜRO PERSONELİ TOKAT 1 1 BÜRO PERSONELİ TRABZON 3 2 5 -
@ozge7316 4 katı çağrılıyor hocam.
-
@burcuburcu anladim hocam neyse ben bu baslıkta vakit kaybetmiyim o zaman:)))
-
@burcuburcu 2016 kpss dimi hocam. Ben telefondan bakamadım.
-
@baumol evet 2016 KPSS p3 puanıyla alım yapılacak hocam.
-
Başvuru tarihleri 9 nisan - 17 nisan yalnızca elektronik başvuru yeterli.
Mülakat tarihleri: 21 mayıs 2018- 01 haziran 2018. Mülakat yeri Ankara. -
Hocam @genclerbirlikli çalışıyor maşallah bu adamı altyapıdan yetişen oyuncu gibi değerlendirmek lazım @Antimülakat
-
@burcuburcu yine karavana desenize
-
Ben bu işlerden pek anlamamda brüt 2400 tl yazıyo elimize geçen ne oluyo arkadaşlar.
-
bu sözleşmeli personel istihdamı kamuda ücretleri iyice düşürmeye başladı, kamu özel sektörün altına inecek belli oldu brüt 2400 TL nedir yahu.
-
@enki net de oluversin 2000 boşuna okuduk 1600 tl asgari ücreti alıp keyfimize bakacaktık zaten çok bi fark yok arada değmez bu kadar eziyete yani
-
@yasaklı yeni personel rejimi başlığında konuşmuştuk sanıyorum bunu, kamuda maaş düşüşü asıl 2019 sonrası olacak. Bunlar sadece habercisi...
-
@yasaklı gecen sene brut 2480 lira olan bi iste calistim, net olarak enf azla 1800 gördüm. Yil sonrlarinda 1600 lu rakamlara kadar da dusuyor