Göç İdaresi 335 sözleşmeli personel alımı
-
@r321 vergi dilimi belası yüzünden asgari ücrete iniyor desene
-
@hgrotius. Kesinlik Oyle, goc idaresi alinca memurluk gibi bakiyoruz ama maaşı hakketen cok düşük
-
@burcuburcu nasıl yani? biraz açabilir misiniz? 657 kalkınca mı düşecek tüm maaşlar?
-
@islimbot öyle görünüyor yeni devlet düzenimizde ucuz iş gücü olarak memleketimize fayda sağlayacağız.
-
4001 olan ilanlar tek il tercihi olunca tam kumara donuyor olay sonumuz hayrolsun
-
Bazı başlıklarda yazılır ya a grubu yetişmez ben b den hazırlanacagın diye sanıyorum gercekler bu ilanda 4 yıl oku ustune kpss hazırlan 85 üstü puan al 4 te 1 ihtimalle hakedeceğin maaş asgeri ücret ....
-
İl tercihi açısından fikir vermesi için bir anket hazırladık.
https://www.tercihiniyap.net/anketler/goc-idaresi-lisans-mezunu-buro-personeli-alimi-il-tercih-anketi -
@hgrotius gerçekten forum sayfasına ciddi emeği geçen dostlarımızdan. Bizim atladıklarımızı veya geç kaldıklarımızı kendisi tamamlıyor. Gerçekten ty adına değerli üyelerden, mesleğe başladıktan sonra da bu kadar vakit ayırır inşallah diye dua ediyorum
-
@burcuburcu ek ödeme dahil olmadığı icin oyle rakam çıkıyor hocam aylık elinize 2700 gibi bir para geçer memur maasindan 50 100 lira aşağısı burda brute takilmayin
-
@guyan-gelmiş eyvallah hocam, o zaman göç idaresi büro personeli maaşı 2700 TL diyebiliriz. Yani en azından fikir vermesi açısından.
-
@guyan-gelmiş ek ödeme dediğiniz nedir? ek ödeme 900 tl filan olması gerek bu hesaba göre ? ne adı altında 900 tl veriyorlar ekstra?
-
@yasaklı denge tazminati diye bir tazminat var o hesaplanmiyor 928 tl.
-
Merhabalar bu maaş konusunda kafam çok karıştı, araştırdığımda ve farkli bir alandaki memur arkadasa sordugumda net maasin brütten az oldugunu söylüyor (1800 gibi) ama bazı arkadaşlar ve memurlarnetteki hesap robotu 2700 civarı bir değer diyor. Karıştım açıkçası:))
-
@dilaram hocam net maaş 1800 tl ancak ek ödeme ile birlikte ay sonunda ele geçen para 2700 tl. Öğretmenler gibi düşün maaş artı ek ders eşittir ele geçen ücret.
-
@burcuburcu teşekkür ederim:))
-
50 dk da 150 kişi başvurmuş
-
@snm cikti aliyomuyuz arkadaslar zorunlumu
-
Nereleri yazdiniz tasrami merkezmi
-
@calii evet çıktı zorunlu ben merkezi yazdım siz?
-
@snm bende merkez yazdim daha cikti almadim onaylamadm tabi. Merkez yuksek kapatir ama sehrimde yuksek kapatir o yuzden merkez yazdim dusecegini sanmiyorum sizin pua. Kac hocam