ankara american exam YDS
-
arkadaşlar merhaba ankara american exam hüseyin hoca yds için nasıl gidenler varsa bilgi verebilir mi?? teşekkürler
-
@squirrel hocam ben bu dönem gittim önce eşi müjde hocanın grubundaydım sonra hüseyin hocanın grubuna geçtim ben gayet memnun kaldım hüseyin hoca baya ilgileniyor ders anlatışı kaynaklar denemeler oldukça iyi
-
@siyasallı teşekkür ederim hocam bende gitmeyi düşünüyorum bakalım hocayı tanımıyorum ama deneme dersine izin verirlerse gireceğim yds ye girdiniz mi puan nasıl
-
@squirrel yeni girdim hocam açıklanmadı daha
-
@siyasallı aa doğru tamam hocam kusura bakmayın unutmuşum inşallah istediğiniz puanı almışsınızdır. teşekkür ederim cevap içinde
-
@squirrel ben de müjde hocadan daha önce ders aldım ama eşi hüseyin hoca sanırım bi tık daha iyi gibi sınava hazırlama kısmında.tavsiye ederim yani
-
@squirrel estağfirullah hocam ne demek deneme dersi var mı bilmiyorum ama siz söyleyin kesin yardımcı olurlar.Bide giderseniz benden tavsiye sınırsız etüt imkanınız var onu imkan buldukça kullanın
-
@statistick mesela hüseyin hocanın nasıl bir artısı var hocam taktik falan olarak yds mantıgındalar dimi hani piyasada böyle belli başlı yds konusunda uzmanlaşan hocalar var ya o acıdan o da öyle mi yani
-
@siyasallı evet oldular hocam gidip gireceğim bir derse inşallah olumlu izlenimim olur başlarım hemen, onu söylediler cidden iyi bir imkan yayınlar yds ye yakın mı peki
-
@squirrel tabi tabi yds mantığındalar ders anlatışı daha bi akılda kalıcı hüseyin hocanın bana öyle gelmiş de olabilir yanıltmıyım sizi ama en son mesela sınava 1-2 hafta kala kamp tarzı bişey yapmışlardı hızlandırılmış eğitim o çok iyiydi
-
@statistick evet bana da dediler onu kamp olacakmış, inşallah bende memnun kalırım sizin gibi
-
@squirrel hocam ben yayınları beğendim ama başka yayın çözmediğim için kıyas yapamıyorum
-
@siyasallı anladım hocam çok teşekkürler
-
@squirrel inşallah kalırsınız güzel bi kurs sınav adına.
-
@statistick teşekkür ederim hocam inşallah