Vakıf Katılım İşe Alım Süreci
-
Vakıf katılımın yazılı sınavına girdim acaba sonuçlar ne zaman açıklanır, ne zaman mülakata çağırırlar ayrıca il ve pozisyon tercihimiz var mı?
-
Teftiş mi?
-
Yok vakıf katılım banka sınavı
-
@beyzade61 geçmiş olsun, ne zaman girdiniz sınava? Yazılı sınav genelde çok sürmüyor. Banka mülakat süreçleri ve işe başlama uzayabiliyor.
-
hocam hangi pozisyon acaba sales trainee vardı o mu acaba
-
arkadaşlar bu vakıf katılım neye göre sınava çağırıyor?
kariyer netten ben de başvurmuştum ama hiç sınav daveti gelmiyor.(sırf ikameti istanbul olanları çağırıyorlar dedikleri için ikametimi bile istanbul yazdım artık...)
aynı şekilde vakıfbankın kendi sitesinde özgeçmişim var.fakat ondan da hiç sınav daveti gelmiyor(stajyer memurluk için) -
Sınav sonucu ne zaman açıklanır?
-
Sınav nasıl geçti arkadaslar
-
Geçtiğimiz yıl teftiş için girmiştim arkadaşlar yaklaşık 20 gün içinde yazılı sonuçlar açıklanmıştı, ev ziyareti olmuştu ardıdan mülakat. Mart ayında girdiğimiz mülakatlar aralık ayında açıklanmıştı
-
@spread Kazanabildiniz mi? Teftiş sınavı nasıldı?
-
@spread HOCAM HALKBANKASI İÇİN 2018 SONU YENIDEN ALIM OLUCAK DEDİLER. VAR MI ÖYLE Bİ BİLGİ..?? SİZİN YAZDIKLARINIZ DOĞRU ÇIKIYOR DA :)) :))
-
@bluephantom teftiş sınavı 240 soru 4 saat tek oturumdu, 120 si alan sorularıydı. Mülakat aşamasında elendim ne yazık ki sadece 3 kişi almışlardı
-
@spread Hocam, neye göre çağırıyorlar? Çoğu insan çağırılmamış! Hangi üniversite mezunusunuz?
-
@bluephantom hocam bence bunun universiteyle de alakasi yok.
Gazi mezunuyum ne vakif ne vakif katilim stajyer memurluk sinavina dahi davet etmedi.. o kadar cv birakmama,kariyer netten basvurmama ragmen...bu sinavlara neye gore cagiriliyor anlamis degilim. -
@marjinalfaydali Ben de o yüzden soruyorum. Yerine göre ODTÜlüler bile giremiyor. Bu nasıl iş?
-
@marjinalfaydali hocam vakıfbank stajyer yas şartı ne oluyor
-
@bluephantom hocam uniyle alakasi yok ya sans ya torpil baska bisey gelmiyor benim aklima,bolge bolge cagiriliyormus guya...gecen sene benim bolgemde alim ve sinav oldu ama bana mail gelmedi.arkadasima gitti...
-
@zeyno5454 30 hocam.tum kamu bankalarinda 30.
-
Bu nisanda yapılan sınav kaç günde açıklandı? Var mı geçen ayki sınava giren?
-
arkadaşlar nisan ayında sınava girenlerden dönüş alan oldu mu