Vakıf Katılım İşe Alım Süreci
-
Yazılı sonuçlarından ses yok mu?
-
Arkadaşlar Sales Management Trainee sınavı yapıldı mı?
-
@asimplelife sınav 5 mayısta yapıldı. bu gün e maille olumlu dönüş aldım ama sınavın SMT değil sales trainee olduğu yazıyor. bir hata oldu yada bize MT sınavı diye şaka yaptılar
-
@hahamas teşekkür ederim
-
Arkadaşlar sınavdan başarılı olduktan sonra mail geliyor başarılı olduğunuza dair. Sonra mülakata çağırıyorlar. Tabi sonra referansı sağlam olan götürüyor. Eğer aramadılarsa sizi anlayın ki olmamıştır. Çünkü olumsuz olanlara geri dönüş yapılmıyor tahminimce, insan kaynaklarını da aradım bilgi veremeyiz dediler.
-
@beyzade61 mülakata ne zaman girdiniz hocam?
-
sales management trainee diye girdiğimiz sınavın 'management' kısmı gitti. sales trainee oldu. ne desem bilemiyorum.
'5 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirilen Sales Trainee Sınavında başarılı olduğunuz bilgisi sizlerle daha önce paylaşılmıştı. Değerlendirme sürecimizin ikinci aşaması olan mülakatlarımıza başlamış bulunmaktayız. Mülakatlarımıza katılmak için ilgili yönergeleri takip ederek kendinize randevu oluşturabilirsiniz.' -
ST hakkında bilgisi olan var mı? Şubede bireysel, kobi, kurumsal pazarlama birimlerinde çalışanlar ST değil mi?
-
Sinavdan basarili olan kac kisiyiz. 11 ve 12 sinde mulakata girecek olan arkadaslar sonuclarini burdan paylasabilir mi
-
Ben 18 temmuzda gireceğim mülakata. Mülakata giren var mı? Neler soruluyor?
-
dostlar herkese selam. sizlere bir şey danışmak istiyorum, önemli bi’ yol ayrımındayım biraz akıl biraz da fikir verirseniz sevinirim. kasım’da mali müşavirlik için ilk adım olan sgs’yi kazandım, stajı başlatmak ve 2. yılın sonunda ruhsati almak kaldı. bu gün de vakıfkatılım mülakat sürecim olumlu sonuçlandı. sizce mali müşavirlik mi bankacılık mi -yoksa , iyi bir guy için puanım var- guy mu?
-
mülakat sonuçları nasıl hemen açıklanmaya başladı daha yeni yapılıyor mülakatlar?
-
@furkanbey hocam alakasız ama..smmm staj başlatma sınavı zor mu?
ben de ağustosta dosya açtırıp ekimdeki sınava gireceğim nasipse.
ama sınavın çok zor olduğu söyleniyor.
kpss A çalışan birine göre de mi zor acaba? (muhasebem fena değil) -
@marjinalfaydali kpss a temeliniz varsa ve muhasebeniz de fena degilse hic zorlanmazsiniz. biraz da denetim ve mevzuatlara, cikmis sorulara bakin, rahatlikla yaparsiniz. ben oyle yaptim 2. girisimde kazandim
-
@furkanbey anladim hocam.genel muhasebe ve mali tablolar analizim iyi gecen sene kpss de zaman yetmemesine ragmen 25 net cikarmistim 40 soruda.
Denetim vs hic bilgim yok.
Ekonomi maliye oldukca iyi.
Hukuklarda fena degil.
Ilk giriste kazanmaya calisacagim.hemen baslamak istiyorum bir yerden..
Peki staji buroda mi sirkette mi yapiyorsunuz siz? -
@marjinalfaydali ben henüz başlatmadım, net kararımı veremedim. acaba diyorum guy ya da vakıfkatılım’da gişeden mi başlasam yoksa eylül’de stajı başlatıp geri dönüşü olmayan bir yola girsem mi diye.. ama işi öğrenmek için kesinlikle büro diyorlar; aklınızda bulunsun, şirket staj için iyi
bi yer değil. -
@furkanbey arkadaşım ben şu konuda takıldım mülakat bitiminde hemen mi söyleniyor evet olumlu oldu istediğiniz tarihte başlayabilirsiniz diye. Çünkü ilk mesajınızda mülakat sürecim olumlu sonuçlandı demişsiniz.
-
@fagam91 hayır tabiki de öyle olmuyor. diğer adaylar da değerlendirilmeden hemen mülakat sonrasında söylenmez ki. 28 aralik 2016’da grmistim mülakata.
-
@furkanbey evet is ogrenmek icin buro cok daha iyiymis fakat maas ve kurumsallik acisindan da sirketler daha iyiymis.buroda cok komik ucretlere calistiran smmm ler varmis cogunlukla.
Ha sorunuza donecek olursak sanirim ben sizin yerinizde olsam bankayi secer bi kariyer cizerim orda.kendim bir cok banka mulakatindan elendim ve son careyi smmm de buldum.yas geciyor ve kendime alternatifler bulmam lazimdi.guy banka vs uzun surec ve gercekten baska seceneklerde yaratmak lazim.
Siz sanslisiniz ki bi opsiyona gerek kalmadan olumlu bi sonuc almissiniz.. -
@furkanbey, içinde söyledi: Vakıf Katılım İşe Alım Süreci
@fagam91 hayır tabiki de öyle olmuyor. diğer adaylar da değerlendirilmeden hemen mülakat sonrasında söylenmez ki. 28 aralik 2016’da grmistim mülakata.
Pozisyon neydi kardeş?