Vakıf Katılım İşe Alım Süreci
-
@gariban-guy öyle bir ihtimal var mı ki?
-
@yigido-8 dönüş falan yapıldı mı ya Kasım oldu ses yok
-
@fatih123 hayır. Hiçbir haber yok maalesef!
-
Ben bi ay önce vakıf katılıma başvurmuştum. Bi hafta önce başvurunuz değerlendirme süreciniz başlamıştır gibi bir mail geldi. Herkese gelıyor sanırım bu mail.
-
@zbuket aynen hocam.
-
Merhabalar bugün vakıf katılım sınav için davet geldi istanbul üniversitesinde 40 soru sözel yetenek 40 sayısal yetenek ve 40 soru ingilizce olacakmis sınava daha önce girenler bilgi verebilirler mi zorluk derecesi nedir ?
-
@erdu35 merhaba bende ilk defa giricem acaba bu sınav için mail ile davet edilmemiz yeterli mi ? Sinav giriş belgesi gerek miyor mu ?
-
@erdu35 hocam hangi pozisyon için davet aldınız acaba ?
-
Sorularla ilgili bilgisi olan var mi ? Ayrıca alim istanbul mu ?
-
Ne biçim davet hiç birşey belli değil. Sadece soru sayısı var. Gitmeye değer mi acaba?
-
@bad1905 hangi pozisyon olduğunu bilmiyorum genel başvuru vardı kariyer. net den ona başvurmuştum
-
@mrtvrt inanın bu konuda benim de endişelerim var bi ihtimal olabilir umuduyla bilet aldım bakalım artık hayırlısı olur inşallah
-
Arkadaşlar konuyla ilgili herhangibir bilgiye ulaşan var mı? Alım hangi illeri kapsıyor sadece istanbul mu?
-
Müşteri hizmetlerini aradım bilgi almak için ama sadece gönderilen maildekileri söyledi daha fazlası için insankaynaklarına mail atın dediler ama mail gitmiyor giriş içinde sadece TC yazılı kimlik gerekiyormuş. İstanbul için mi sadece acaba ?
-
Yeni sınav daveti için mail alanlar sınavın tarihi hakkında bilgi verebilir mi şansımız var mı yok mu açısından merak ettim
-
@mrvkr 2 aralık. saat 2 de. siz daha önce aldınız mı mail?
-
Arkadaşlar ben geçen sene sınavına girmiştim.o zaman yaptığım araştırmaları ve sınav hakkındaki aklımda kalan bilgiler sizlerle paylaşayım. Arkadaşlar çalışma yeri istanbul mu diye soruluyor ama öyle değil yani geçen sene öğrendiğim kadariyle vakıf katılım genişlemeye çalışan bir oluşum ve bazı şehirlere yeni açılıyor oralarda uygun pozisyonda değerlendirilecek diye söylendi bu seneyi bilemem..Arkadaşlar sınav daha cok hızlı çözebilme becerisini ölçüyor..anlatim bozukluğu yazım yanlışı paragraf bilgisi , sayısal kısımda basit matematik işlemleri ve problemler olmakla beraber mantık sorularının ağırlıklı olduğu kpss deki türkçe ve matemetik kısmındaki sözel ve sayısal mantık soruları gibi ve biraz daha zoru ve ve daha fazlası olarak karşınıza çıkıyor. Sınav çok zor değil sadece zamanı yönetmeniz lazım planlanmış önemli. Benim geçen sene sınavım çok iyi geçmesine rağmen yedeklerde kalmıştım daha sonra öğrendiğim kadariylada az farkla.kacirmisim ..ve malesef sıra gelmemişti ikinci ilana çıkılmış,sınav girmekte tereddüt eden arkadaşlara tavsiyem girmeleri yönünde, herkese kolay gelsin basarilar
-
@mrtvrt hayır ben de genel başvuru yapmıştım vakıf katılıma o yüzden öğrenmek istedim teşekkür ederim
-
@bydaler teşekkürler
-
@bydaler hocam ingilizce soruları nasıldı