Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
-
@ccrh 444 lü bir numara arıyor aklınızda olsun
-
Bu sabah beni de aradılar, sınav detaylarının mail adresime yollanacağını söylediler ancak henüz tarafıma ulaşan bir mail olmadı. Gelmezse pazartesi arayıp tekrar bilgi isteyeceğim.
-
Ben de aradindim sinav daveto icin.Genel yetenek ve ingilizce sinavi olacagi soylendi.
-
Benden başka başvurup çağrılmayan var mı
-
Ben de çağırılmadım hatta İngilizce muafiyet belgem de vardı.
-
@ccrh ben arandım ama yetişememiştim. geri aradığımda İk görevlisi pazartesi tekrar aranacağımı söyledi.o yüzden aramalar pazartesi devam edecektir diye düşünüyorum
-
Sınavda ne soruluyor bilgisi olan varsa üstümüze dökse çok makbule geçer.Kimse bilmiyor genel yetenek sınavında neler sorulduğunu.Eski girenler yardımcı olursa çok seviniriz..
-
Kişilik envanteri yahut başka bir mail ya da mesaj alan var mı? cumartesi İzmir'de sınav var bir tek bundan haberdarım şu an.
-
@nfs, içinde söyledi: Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
Kişilik envanteri yahut başka bir mail ya da mesaj alan var mı? cumartesi İzmir'de sınav var bir tek bundan haberdarım şu an.
Öyle bir şey gelmedi kimseye hocam. Biz de sizin gibiyiz. Telefonda ne söylendiyse o kadarını biliyoruz, aynısı davette de yazıyor. Umarım forumda bilen biri çıkar.
-
Mail geldi ve ingilizce belgelerini paylaşmam istendi. Bende YDS sonuç belgesini PDF'ye çevirip gönderdim. TOEFL için direk ETS sitesinden PDF olarak download yapabiliyorsunuz. Bilgilendireyim dedim burayı.
-
Sınav nasıldı arkadaşlar sizce, yetişti mi sorular
-
sinav guzeldi fakat ,bize gozetmen iki sınavda da kitapçık yok dedi bazı sınıflarda ingilizce sınavı için kitapçığın neresinde hiç görmedim ama o kodu isaretlettirmisler. Acaba grup varmıydı ilk soru bizde china baskaninin gazetecilere yayin yasagi ile ilgili soruydu,cevabı implicit c seçeneğini,ilk 20 soru kelime ,10 soru gramer,10 soru yeniden yazma,20 soru paragraf bu şekildeydi. Siralama
-
@sinavparambitti Çin Başkanı değil Kuzey Kore'nin gazetecileri fişlemesiyle ilgiliydi.
-
@bluephantom illere göre değişiyor galiba, benim girdiğimde de Çinin çocuk politikasıydı
-
@bluephantom aynen kuzey koreydi,china nerden çıktı,sizde kitapçık varmıydı bizde yoktu
-
Kitapçık kodu girdiniz mi yani
-
@sinavparambitti Ben sadece Genel Yetenek testine girdim, kitapçık kodundan falan bahsedilmedi.
-
@sinavparambitti girdik vardı biz de kitapçığın altında volume A vardı ben de mesela
-
@asimplelife Ben öyle bir şey görmedim de Pazartesi bir arayıp sorayım.
-
Ama ben sadece Genel Yeteneğe girdim ondan olabilir, belki İngilizce sınavına girenlerde vardır.