Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
-
@deschain genel yetenekte yoktu aynen ing için de biz grup işaretlemedik sınıftan birkaç kişi grup ne olacak dedi optik formda öyle bir bolum görünce, biri de kitapçığın altında var dedi oylelikle işaretledik, tamamen spontane gelişti yani
-
@asimplelife Çin'in çocuk politikası cloze test olarak vardı. Ben en baştaki vocabulary bölümünden bahsediyorum. Sınav kitapçıkları(ingilizce dahil) aynıydı. Kod ve tür olarak bir şey görmedim. Başımızdaki teftişçiler de bir şey demedi.
-
Bizde sinavda her iki bölüm icinde kitapcik turu isaretlemedik.
-
Arkadaşlar maaş ne kadar bilen var mı?
-
geri dönüşler başladı galiba arkadaşlar. olumlu sonuçlanan var mı?
-
@alchemist mail ya da benzeri arama olmadı. Size mail mi geldi acaba sadece olumlularımı mail geliyor
-
@sinavparambitti bana değil de arkadaşa mail geldi olumsuz dönüş oldu.
-
Benim müfettişlik olumsuz maili gelmişti dün.Az önce arayıp ankara için mülakata çağırdılar perşembe günü.Pozisyon uzman yardımcısı dedi.Satışla alakalı bi uzmanlık dedi.
-
Ben de az önce arandım müfettiş yard için olumlu dönüş oldu perşembe mülakata çağırdılar
-
Bana henüz olumlu/olumsuz bir dönüş yok
-
Persembe gunu mulakat icin arandim ben de az once
-
Bana da henüz olumlu /olumsuz bir dönüş yok .Sanırım ilk kazananları aradıklarına göre kaybettik
-
@sinavparambitti Öyle düşünme hocam, olumsuzlara mail atmışlar. Bize gelen giden bir mail de yok
-
@deschain Benim sınavım süper geçti gy den sadece 3 soru yapamadım , ingilizcedende 50 üstü gelir , fakat ben artık şansızım kesin kaydırmışımdır felan aramazlar beni mail atmayıda unutmuşlardır . Kesin kazanamamışımdır Olumsuz yazısını görmekten ciğerim soldu.Bu sefer oda gelmedi
-
@sinavparambitti Benim dil belgem vardı, Gy de sizin gibi iyi geçti. Ben umutluyum. Bende pek çok olumsuz yazısı gördüm, bıktık artık değil mi
-
@deschain kaymakamlık sınavında 76 aldım , vakıf müfettişlikte puanım 79 du , belkide tr de ilk 10 dayımdır, fakat ingilizce 1 soru ile barajı geçemedim , uzmanlık teklif ettiler bende kabul etmedim , sayıştay sınavına girdim iptal oldu , yüksek lisans ankara üniye başvurdum mülakatta elediler, il göç uzmanlığı mülakatta elediler, garanti bankası sınavı geçemedim . Denizbank sınav daveti olumsuz geldi.İşbankası toefl e girecek param yoktu... HATIRLAMADIĞIM DAHA ÇOK OLUMSUZ ŞEY VAR BUNLAR SON 1 YILLIK SERÜVEN :=)
-
@sinavparambitti bana sabahtan müfettiş yardımcılığı için olumsuz dönüş oldu ardından saat 3'te uzman yardımcılığı için arama oldu. Müfettiş yardımcılığı için olan maili bekleyin ümidinizi yitirmeyin.
-
Bende arandım mülakat için, hayırlısı olsun bakalım.
-
@sinavparambitti Buralarda bana benzeyen birini gördüğüme hem üzüldüm hem sevindim.
-
Ya bana ne mail attılar nede aradılar .Onlar bile anlamışlar galiba bu cocuk zaten biliyodur olumsuz olcağını uğraşmayak demişler galiba ah yalan dünya