Şekerbank Müfettiş Yardımcısı Sınavı
-
Müfettiş yardımcılığı için mi?
-
Uzman yardımcılığı pozisyonu, ik dan olumlu olumsuz bilgilendirilmeyi talep aradılar ve ik da ki personel arkadaş beklemede kalın bazı arkadaşlar arandı ama aramalar durduruldu süreç devam ediyor değerlendirmeler sürüyor dedi.
Çıkmadık candan ümidi kesmiyoruz -
Valla bana dün konuştuğumda bugün aranmaz isem olumsuz olacağı söylenmişti. Bunu referans alın derim herkese kariyerinde başarılar.
-
ben istanbulda girmiştim mülakata, bugün sabahtan aradılar beni müfettiş yardımcılığı için, teklifte bulundular
-
Var mı bu saatlerde geri dönüş alan arkadaşlar?
-
Yine dayanamadım geldim, benden herkese gelsin.https://youtu.be/7o1vSJpefAc
-
@sinavparambitti Ben yarın biter diye düşünüyorum dönüşler. Fazla iyimserim sanırım. Sınav davetinde de mülakatta da yazmışlardı arandık diye. O zaman da sonra aranmıştık. Umudunuzu yitirmeyin.
-
@arocey gerçekten fazla iyimsersin mülakata davetler bile 2 gün sürdü, kazananların açıklanması 3 gün sürmez. Yarın ararlarsa sadece reddedenlerin yerine ararlar onlarda maximum 3 kisi felan gerçi onunda olacağını sanmıyorum. Çünkü reddeden arkadaşlardan birinin yerine istanbuldan birini sabah aramışlar.
-
@sinavparambitti 2 günde teftişe alacakları kişileri belirlemeleri bana çok garip geliyor. Diğer bankalarda en azından 1 hafta değerlendirme olurdu. Bilmiyorum hala da anlayamadım.
-
Arkadaşlar selamlar,
Bugün herhangi bir dönüş alan var mı? Bir de müfettiş mülakatına girip başka bir pozisyon için sonuç alan var mı?
-
@spread Cuma günü tüm dönüşler yapıldı dediler.
-
Bu hafta geri dönüş alanoldu mu?
Eğer olmadıysa bir olumsuz maili atmak bu kadar zor olmasa gerek. -
@deschain pazartesi isbasi yapanlar oldu. Herhangi bir donus beklememek lazim artik...
-
Az önce Şekerbank’tan arandım. Ankaradan müfettiş yardımcılığı mülakatına girmiştim fakat bugün risk yönetimi uzman yardımcılığı için İstanbul’a çağırdılar, pozisyon ile ilgili bilgisi olan var mıdır acaba?
-
@salesman Ben de pazarlama için çağırıldım genel müdürlükte. Bilgi alırsanız bana da haber verir misiniz?
-
@arocey gün içinde bi kaç kere aradım ancak ulaşamadım bana uygun olacağını sanmıyorum çünkü Ankara’dayım. Bilgi alırsam buraya iletirim.
-
Mülakata mı çağırıldınız direkt teklif mi yapıldı?
-
@spread mülakat benimki.
-
Bugün aranan var mıdır?
-
Iç kontrolör uzman yard için mülakat teklifi alan var mı