Özelde en çok istihdam edilen kariyer a grubu kadroları
-
@Baumol @genclerbirlikli E hadi biri çayı koysun da barışalım
-
@paretowilfredo @Baumol koysun ya bu saatten sonra ben mi koyayım çayı da
-
@paretowilfredo Çoktan yaktık altını üstad @genclerbirlikli dimi bodycim:)
-
@genclerbirlikli @paretowilfredo Bak ya ben burda nasıl kibarca yaptık ettik diyorum. Adam çayı bana kitlemiş !!!! Adminler bunları da görün
-
@Baumol Eyvallah cancağzım eline sağlık. @genclerbirlikli üşengeçmiş bunu da görmüş olduk :))
-
@paretowilfredo @genclerbirlikli Üstad hazine çok değiştirdi bodymi
-
........
-
@baumol Zaten Hazine, Ekonomi, Kalkınma bi değiştiriyor mu ne insanları
-
@baumol hahahahahahhahhah sen güzel demlersin diye şey ettim
@paretowilfredo valla çok üşengeç biriyim hocam yalan yok
@Baumol bak hazine dedin @kelaynak da geldi hemen -
@paretowilfredo Vallahi öyle üstad. Onlar Fildişi kulelerinde bekleyedursun biz her daim işçinin emekçinin yanında olacağız evel Allah
-
@paretowilfredo daha kapısından girmedim diğerlerinin. Zaten hazine de birleşecek diyolar diğerleriyle
-
@genclerbirlikli body artık vergi müfettişleri biz de hazine kontrolörüyüz diye gezinirse bir miktar için acır bence
-
-
@baumol valla cirkinlesirim şimdiden söyleyeyim
-
Hadi dostlar ben yavaştan kitap okumaya geçeceğim, gece uzun, geceniz güzel olsun. Son çıkan dükkanı kapasın Hayırlı geceler.
-
@paretowilfredo Hayırlı geceler üstad. Çayı ben demledim ışığı da bi zahmet @genclerbirlikli kapasın
-
@baumol onu yaparım bodycim ayıp ediyosun hadi selametle
-
Gece Gece çay içerisiniz demek, içirtmem. Body vs. gibi lakaplarla birbirinize hitap ediyormuşsunuz ettirmem, adminleri de işin içine katıyormuşsunuz kattirmam. Neden? Çünkü kıskançım. Beni de alın oğlum böyle muhabbetlere
-
@genclerbirlikli forumda ılık bir goygoy yağmuru,
Yaş başlıklar bensiz ve shady 'siz,
Gençcim, baumolcum ve paretocum
Döktürmüşler bensiz ve shady'siz,
Söyle shady'cım kaç yaprak var elimizde
Loş başlıklar bizsiz bizsiz -
Dostlar çayı kapıp, dostluğunu cebine koyan muhabbete hak kazanır. Bizde kaideler net
@Antimülakat kardeşim yerin bâkidir. Her daim yanımda bir koltuk senindir, diğer yanım boş zaten. Bardağını al da gel.