İşbankası Uzman Yardımcısı Alımı
-
Arkadaşlar detaylar burada;
İngilizce için toefldan 85 istiyor. Almanca ve fransızca için de çeşitli dereceler var.
Son başvuru 28 Mayıs 2018 saat 12.00
-
@genclerbirlikli Hocam özelide oldum olası anlamam. Ya düşünsene TOFEL'dan 85 alıyorsun ama uzman yardımcısı olacaksın alacağın maaşta 3 bin TL maaşı küçümsemiyorum ama o kadar niteliğe de bu maaş az geliyor.
-
@paca08 bi de istanbulda bu maaş
-
@genclerbirlikli Birde seni sonuna kadar kullanırlar. 3000 derken o kadar da olmayabilir maaş. İstanbulda kiralar ortalama 1000 tl üstündeyken bu maaşla ay sonunu ancak getirirsin.
-
@paca08 tabii ki hocam ne belli mesai olur ne iş tanımı. Kredi de sattirabiliyorlarmis( halkbank uzm yard için duydum bunu isbank nasıl bilmem), geniş bi iş tanımı var.
-
Yabancı dilde 85 puan alan adam mecbur kalmadıkça dönüp bakmaz bu ilana. Müfettiş olsa anlarım da uzman yardımcısı alıyorsun yani bu neyin tiribi.
-
@genclerbirlikli Yine de işsizlik hat safhada olduğundan basamak olarak kullanılabilir. Ne bileyim biri KPSS'e hazırlanıyordur ve ingilizcesi çok iyidir ve işsiz bir şekilde yaşamak istemiyordur. İşte o zaman yapılabilir bu meslek. Yoksa şu niteliklerle özel sektörün farklı alanlarında veya Kamu'da çok iyi mesleklerde çalışılabilir.
-
@duryy hocam yalnız 85 toefl 70 ydsye denk geliyor
-
@paca08 yani olabilir, banka isteyenler de var, isbankasinin sosyal güvenlik imkanları güzel o acıdan tercih edenler olabilir
-
@genclerbirlikli Hocam öyle de ne bileyim mesela Halkbankta uzman aldı İngilizce şartı öyle katı değildi.
-
@paca08 sanıyorum 400 tl civarı bir de dil tazminatı var toefl 85 için.
-
@duryy ben isbankasinj tercih ederdim ama halkbanka
-
bankacılık sektöründe yabancı dil, günün % kaçında kullanılıyor? gerçekten merak ettiğimden soruyorum bu konunun cahiliyim. hangi zamanlar ne kadar sıklıkta bu kişilerin yabancı dil bilmeleri işlerine yarıyor?
-
@hahamas yabancı dile gün içinde en sık ihtiyaç duyacağınız alan, sanırım kambiyo bölümüdür, ithalat ihracat işlemlerini içerdiğinden, onun dışındaki bölümlerde yabancı dile ihtiyaç yoktur / yok denecek kadar azdır diye düşünmekteyim.
-
@duryy iş bankası personel alımlarında dil şartı genelde ağır oluyor.
-
Pardon iş bankası uzman yardımcısı ne kadar alıyor bilen var mı
-
@marycr 6-7bin civarı diye tahmin ediyorum hocam
-
@kuppa ne 6-7 bini ya 2.650 net maaşı var üç ayda bir çift maaş prim ve temettü var ortalama 12 ye bölünce aylık 4100 falan oluyor
-
Arkadaşlar, yapılan yorumların çoğu yanlış. Burada net rakam vermeyeceğim zira İş Bankası'nda çalışan arkadaşlarım bu konuda ketum ancak dil tazminatı Halkbank ya da diğer yerlerde olduğu gibi 250-300 kusur değil. TOEFL 85 için 1300, 100 için 1500 lira. Genel maaşlarının da piyasanın oldukça üzerinde olduğunu biliyorum. Diğer bankalarla karıştırmayın İş Bankası'nı. Diğer dandik uzmanlıklara pek benzemiyor zira. Zaten maaş o kadar düşük olsa bu insanlar aptal değil; bu pozisyonda tutamazsınız. Saygılarımla
-
@bluephantom hocama katılıyorum su anda iş bankasında yeni başlayan uzman yard maaşı 4600 tl + 1350 dil tazminatı şeklinde ve bu söylediğim rakam net rakam ayrıca iş bankasında bütün uzman yard genel müdürlükte istihdam edilir subelere gönderilmez.