KYK PERSONEL ALIMI 2018
-
@calii bende mugla icin soruyorum ama ses seda yok artik pazartesi ogrenecegiz bisey kalmadi
-
Artvin yazdim beyler puan 78
-
Tunceli yazdım umarım gelir alana doydum fazlasıyla
-
Burdaki başvurularınız mülakatlı alım mı yoksa mülakatsız alım olan Büro Personeli için mi?
-
@figo102009 mulakatsiz hocam mulakatli olan yönetim personeli diye geçiyor sanırsam
-
Sonuçlar merak konusu. Bir kaç b kadro sınavı üst üste geldi. Bakalım hangi il kaç puana düşecek?
-
Bugun insallah aciklanir artik...cok heyecanliyiiim...
-
@yusufum hocam 28inde aciklanacak
-
Ben 82.4 ile yyp yozgat yazdim buro icin cankiri yazdim @Antimülakat umut varmi :)/yyp 11 kisi buro iki kisi
-
@sadikeser hocam yyp 28 inde de buro personeli de mi 28 inde aciklanacak.
-
@yusufum hocam büro personelinde yazmıyordu ama aynı kurum bence 2sini de aynı zamanda açıklarlar
-
Artik her an aciklanabilir arkadaslar. Gecen seferki alimda gece 1.00 de aciklanmis. Offf bu sonuc ve siralama beklemeler cok yordu artik beni:((
-
@calii, içinde söyledi: KYK PERSONEL ALIMI 2018
Ben 82.4 ile yyp yozgat yazdim buro icin cankiri yazdim @Antimülakat umut varmi :)/yyp 11 kisi buro iki kisi
Hocam KYK Çankırı Büro çıktı diyelim. Gümrük'e gitmeyecek misiniz
-
@figo102009 cikmazki valla gitmem okadar biktimki mulakatlardan kabullenir otururum ama cikmaz 82 imkansz buro icin
-
@calii, içinde söyledi: KYK PERSONEL ALIMI 2018
@figo102009 cikmazki valla gitmem okadar biktimki mulakatlardan kabullenir otururum ama cikmaz 82 imkansz buro icin
Neden çıkmasın hocam..? Allah'tan ümit kesilmez ve ayrıca son demler olduğu için ve de sözleşmeli olduğu için Çankırı'yı da (muhtemelen memleketiniz diye yazdınız) pek kimse yazmaz diye düşünüyorum
-
@figo102009 hayir memleketim degil alakam bile yok cankiriyla :):):)
-
Saat kaçta açıklanır acaba
-
Sonuçlar açıklandı ama...
-
yyp açıklanmış arkadaşlar
-
Isparta 82,9 Erkek. 82,06 Kadın.
Gümüşhane 81,06 Kadın.
Yozgat 80,5 Kadın.