İşkur personel alımı 2018
-
@figo102009 büro personeli için mi düşünüyorsun
-
@figo102009 gelir hocam. Yeterli bir puan. O puana sahip cok fazla aday kalmadi.
-
@ynsclk92 henuz bunlara ait atamalar aciklanmadi ki
-
@antimülakat 82.44 ile şansım olurmu peki hocam şehir ayrımı yapmazsam
-
Arkadaşlar birşey soracam.bu işkur alımı mulakatsiz mi olacak?
-
@calii kesinlikle hocam. Bu puanlar iyi puanlar haline geldi.
-
@Antimülakat hocam alim mulakatsiz mi olacak.
-
@calii, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
@antimülakat 82.44 ile şansım olurmu peki hocam şehir ayrımı yapmazsam
Hocam siz kyk ya gittiniz mi ? Şimdi kyk da olursa nolur ?
-
@antimülakat hocam 79 la şansım var mı peki bide a grubuna da çalıyorm kurumlar arası geçiş gibi bisy var mı :((
-
@antimülakat hocam matematikcilerde grup beş için tercih verecek yinede 82 puanın şansı varmıdır matcilarin puanı çok yüksek cunku
-
@figo102009 KYK mulakatina girdim hocam hangisi olursa olsun artık ayıracak durumda degilim puanimin günü bitti nerdeyse hala atanamadm
-
@ltfye muvafakat alarak geçersiniz bildiğim bir engel yok.
-
Imdye başvuramıyoruz galiba belge isteniyor demi rica etsem bilgisi olan cevap verebilirmi
-
@ltfye ihtimal var hocam. Puanların geldiği nokta o civarda oluyor. Talep olarak çok rağbet görmez diye düşünüyorum böyle bir dönemde
-
@calii hocam matematik bölümü olunca iş biraz değişiyor. Yetmeyebilir
-
@antimülakat aynen bu işkur alımında matematikte var grup5 te . Puanlar çok düşmez İİBF içine matematik neden dahil edilmiş anlamış değilim . Peki hocam yedek listeye girer miyim acaba 82 ile yedeklik bu süreçte iş yapar diye dusunuyorum
-
@calii hocam sizin bölümde 84-85 civarı iş yapar gibi duruyor.
-
@antimülakat iktisat için 84 85 altına inmez demekmi bu ? Ben 83 lerini asil listede olacağını düşünmüştüm aslında
-
@calii hocam son merkezi atamada 88 civarı bölüm mezunları atandığını düşünerek hesaplama yapalım. İnşallah olur ama diğer atamaları da çok iyi analiz yapmak gerekir.
-
@antimülakat sizin analizlere güveniyorum hocam bizim için bir analız yaparmisiniz acaba bu son şanslarımiz malum