İşkur personel alımı 2018
-
@erglmr, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
İmd den başvuru yapacak olan yok mu herkes bürodan tercih yapacak sanırım
Hocam sen imd'den mi yapacaksın ? Puan kaçtı ?
-
@figo102009 hocam kız arkadaşım yapacak 78 puanı var
-
Arkadaslar pazartesi bu iktisadi idari bilimler programini bir netlestirsek arayip ogrenip yuklenelim biraz cunku bircok kisi magdur olacak gozden kacirdiklarini dusunuyorum,bende bankacilik finans mezunuyum ibbf denkligimiz var okulumun tum bolumleri ilana cikmis ben yokum
-
@duyguuu37 arayabildiniz mi?
-
başvurulacak pozisyon olarak neden sadece imd var?
-
ben uluslararası ilişkiler mezunuyum, büroya başvururken başvuru için uygun mezuniyet bilgileri bulunamadı diyerek başvuruyu ilerletmiyor...
-
@tolgahan-ayyıldız, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
başvurulacak pozisyon olarak neden sadece imd var?
Yapabildiniz mi hocam?
-
arkadaşlar tercih listesine 10 merkez koyunca hata veriyor ama 9 ya da daha ekleyince sorun vermiyor acaba ben mi yanlış hatırlıyorum tercih hakkı 10 değilmiydi neden kabul etmiyor
-
@ynsclk92, içinde söyledi: İşkur personel alımı 2018
arkadaşlar tercih listesine 10 merkez koyunca hata veriyor ama 9 ya da daha ekleyince sorun vermiyor acaba ben mi yanlış hatırlıyorum tercih hakkı 10 değilmiydi neden kabul etmiyor
10 tercih hocam.
Bide başvuru esnasında imd mi gözüküyor sadece ? -
@figo102009 yok hocam büro da gözüküyor....şimdi yapabildim hocam tercih merkezlerini hızlıca seçtim ilerleyince oluyor...bi de tekrar güncelleme yok tek seferde yapın sonrada değişiklik yapamıyoruz bu yüzden riskli yerleride yazmadım olma ihimali olabilecek yerleri direk yazdım gitti
-
@figo102009 yok hocam büro da gözüküyor....şimdi yapabildim hocam tercih merkezlerini hızlıca seçtim ilerleyince oluyor...bi de tekrar güncelleme yok tek seferde yapın sonrada değişiklik yapamıyoruz bu yüzden riskli yerleride yazmadım olma ihimali olabilecek yerleri direk yazdım gitti
Puan kaçtı hocam ve bölüm neydi
-
@figo102009 valla hocam gelmez ama yinede bir umut yazdım işte yüksek kontejanlı yerleri 81.33 kamu yönetimi hocam sizde durum nedir
-
@figo102009 valla hocam gelmez ama yinede bir umut yazdım işte yüksek kontejanlı yerleri 81.33 kamu yönetimi hocam sizde durum nedir
Benim de iktisat 83, şehir dışı çok yazdin mi hocam? Ben istanbul falan ne kadar varsa yazayim diyorum :s
-
@figo102009 valla hocam açık söyleyim en yüksek kontejanlı 10 ili yazdım, toplam kadro 196 işte 392 kişi arasına girebilirmiyim bilmiyorum ama varya çoğu yüksek puanlılar kyk büro, kyk yur yönetim, merkezi atama, ysk, göç idaresi, adalat bakanlığı falan gider hatta işkur önce bile açıklasa sonradan bunlardan biri gelirse giderler hocam, bir kısımda 1 yıl çalışma şartından dolayı tercihde vermeyebilir...bütün bunları üst üste koyunca biraz süpriz bir alımda olabilir yani
-
gümrükte var onuda unutmayalım hocam
-
@figo102009 valla hocam açık söyleyim en yüksek kontejanlı 10 ili yazdım, toplam kadro 196 işte 392 kişi arasına girebilirmiyim bilmiyorum ama varya çoğu yüksek puanlılar kyk büro, kyk yur yönetim, merkezi atama, ysk, göç idaresi, adalat bakanlığı falan gider hatta işkur önce bile açıklasa sonradan bunlardan biri gelirse giderler hocam, bir kısımda 1 yıl çalışma şartından dolayı tercihde vermeyebilir...bütün bunları üst üste koyunca biraz süpriz bir alımda olabilir yani
Ben de zaten senin tezine katılıyorum hocam. Benim görüşüm nasıl ki gümrük bizi şaşırttıysa bunda da 81-82 leri görürüz diye düşünüyorum. Çünkü dedigin gibi 1 yıl çalışma şartı bulunuyor. Ve önceki alımların da açıklanmasıyla pota bir hayli eriyebilir.
-
@figo102009 aynen hocam 1 yıl şartını çoğu kişi kabul etmez, böyle bir ek maddenin olması hali hazırda sözleşmeli ya da kadrolu çalışan kişilerinde tekrar tercih vermesini engelleyecektir çünkü yasal işlem falan diye devam ediyor madde....ben puanlar 81-82 lere4 düşmesede 83 bandında olur diye tahmin ediyorum hocam ve herkes tepeye yaşadığı şehri ve varsa ilçelerini yazıp diğer haklarını başta 80 lik isanbul olmak üzere en fazla kontejan yerleri yazar gibi
-
@figo102009 aynen hocam 1 yıl şartını çoğu kişi kabul etmez, böyle bir ek maddenin olması hali hazırda sözleşmeli ya da kadrolu çalışan kişilerinde tekrar tercih vermesini engelleyecektir çünkü yasal işlem falan diye devam ediyor madde....ben puanlar 81-82 lere4 düşmesede 83 bandında olur diye tahmin ediyorum hocam ve herkes tepeye yaşadığı şehri ve varsa ilçelerini yazıp diğer haklarını başta 80 lik isanbul olmak üzere en fazla kontejan yerleri yazar gibi
81-82 lere düşmezse sen giremezsin ama hocam :)) Biz gene öyle ümid edelim
Dediğin gibi kafadan çoğunluk o 80 kişilik yeri en başa yazacaktır Sonra isteğine göre şekillendirir artık..
-
@figo102009 ben zaten gelme ihtimali görmüyorum hocam işte eksik kalmayayım diye yazdım
-
Bu nasıl bir genel şart ya "herhangi bir sosyal güvenlik kuruluşundan emeklilik aylığı almıyor olmak" şimdi ölüm aylığı da mı buna dahil