İşkur personel alımı 2018
-
@moonlightsalata ama şu var ben ilanlarda biri personeli için on lisans olan yerlere lisans başvuruları olduğu için güncelleme yapılması gerektiğini gördüm yani imd için geçerli değil kaldı ki büronun açıklanmama sebebi bu güncellemedir muhtemelen
-
@moonlightsalata Hocam mesajını okudum beynimden kaynar sular döküldü bende güncelleme yapmadım galiba benim de başvuru iptal oldu kaç aydır bunun sonucunu bekliyorum başvuru yapmayı bilmeyen aptallar ve yanlış başvuruları kabul eden işkur sistemi veya beceriksiz personeli yüzünden başvurum iptal Şaka gibi kafayı yemek üzereyim sinirden deliriyorum edebim ölçüsünde yazdım ama şikayet hakkım varsa pzt hemen işkurla iketişime geçeceğim varsa geçer yol bir aydınlatın lütfen
-
@kcn42 hocam ne güncellemesi ya bende güncelleme yapmadım öyle saçmalık mı olur.
-
@ertuğrulbey iskur sitesinin duyuru kısmında yazıyor malesef gerçek.
-
@mk5561 hocam saçmalık ya kimse güncelleme yapmamıştır ya öyle saçmalık mi olur.Kimsenin haberi olmadı ki
-
@ertuğrulbey Ben güncelleme ilanı yayınlandığında okudum ve yanlış başvuruların düzeltilmesi gerektiği gibi bir anlam çıkardım Tamam benim hatam kabul ediyorum fakat mantığımın almadığı işkur olarak bir sistem açıyorsun ve bu sistem ösym-mernis ile entegre oluyor ve telefon numaramı eklememi yada doğrulamamı istiyorsun ve bu sistem mezuniyet durumuna göre yanlış başvuruyu kabul etmiyor şimdi ise yanlışlıkla kabul ettiğini ve güncelleme gerektiğini söylüyorlar Buna göre 1- Başvuru yapanları bu saçma programa göre mi sıralayacaklar, seçecekler yani bu sisteme neden güveneyim? 2- Bilgisayar programı bilen adamlar, veri uzmnları alınıyor bu adamlar işini yanlış yaptı diye bu kadar kişi neden mağdur ediliyor ve sorumluların, deyim yerindeyse hırsızın hiç mi suçu yok? 3- Burada bulunanlar gibi ülkemizde birçok emek veren öğrenci var umutla bekleyen mezunlar var en basitinden mülakatlarda bile 2 dakikada yüzümüze bile bakmadan karar veriyorlar referans diye uydurdukları bal gibi torpil ile adam kayırma ile seçim yapıyorlar ve işkurda olduğu gibi hiçbir sorululuk kabul etmeden başvuruyu iptal ediyorlar istediği gibi at koşturuyorlar en azından bu kadar kişinin emeği, psikolojisi dikkate alınıp bir özür yayınlayıp veya mesaj yoluyla bilgilendirme yapmak çok mu zor? Sonuç olarak bu yazdıklarım gibi birçok sorunu pazartesi bulunduğum işkur şubesine giderek kudretimin yettiği en yetkili personele ulaşarak sormak istiyorum sonuç alamayacağımı bile bile mail de göndermek istiyorum sizlerde lütfen duyarsız kalmayınız böylece sesimiz fazladan kişilere de ulaşabilir diye düşünüyorum
-
@ertuğrulbey böyle saçmalık olabiliyormus bende görmedim kaçırdım en azından mesaj ya da mail yoluyla bilgilendirme yapılabilirdi ve şimdi imd ye bakıyorum çok düşük kapatmış aynı şey büro için de olursa cidden yazık olacak
-
Hocam Herkes Bimere ve Cimere bu mağduriyeti bildirsin.
-
@kcn42 ilk defa bi sinava ilk gunlerde basvurmustum ve sirtimi yaslayip bekleyim dedim. Her konuda bi guvensizlik ortami yaratmayi sanki amac edinmisler. Yani bu isi makine yapiyor ve artik makinelere bile guvenemiyorum. Torpille yazilimci alirsan hersey bok olur. Torpille burokrat alirsan tum ulke mahvolur. Mulakatin amaci kurumu temsil yetenegini olcmek. 10 kisiden 8 i mulakat yuzunden temsil yetisi olmayan kisiler. Halbuki mulakat kalksa bu sayi 10 kisiden 1e dusecek
-
@ertuğrulbey yapılacak en iyi hareket bu olabilir. Sonuçta kamu kurumlarından her ay en fazla şikayet alan konuların başlıkları toplanıyor eğer bir gündem oluşursa mecburen tepkisini görürüz.
-
@moonlightsalata Aynen sana katılıyorum daha çok diyeceğim var da ne sayfalara sığıyor ne de bazılarının aklı anlamaya yetmiyor Ne diyeyim Allah düşünen,sorgulayan, minnet etmeyen, hakkı hukuku bilen kültürlü, saygılı gençlerin yardımcısı olsun yollarını açık eylesin geleceğimiz temiz olsun inşaallah biz büyüdükçe kirlenmesin artık dünya başka ne diyeyim
-
Bu güncelleme olayı neyin nesi..?
-
Arkadaşlar bulunduğum ilin işkur şubesine gittim genel müdürü ve personel müdürü ile konuştum böyle saçmalık olmaması gerektiğini ve haklı olduğumuzu belirttiler yada benim gazımı aldılar ama şöyle ki böyle bir sistem hatasını ilk defa duyduklarını ve çok şaşırdıklarını ayrıca sistemlerini öve öve bitiremediler sonuç olarak bizlerin toplu bir şekilde bimere cimere ve Ankara genel müdürlükteki personel daire başkanı İrfan Erdoğmuş a mail ve telefon yoluyla ulaşmamızı belirttiler ben şimdi sizlerden destek bekliyorum ve ne kadar fazlaysak o kadar farkındalığımız artar bilinciyle hemen harekete geçmemizi öneriyorum sizlerinde önerileriniz nedir ve nasıl bir yol izleyelim bir grup kuralımmı ne yapalım belirtirseniz sevinirim İrfan Erdoğmuş tel:(0312) 216 39 14 irfan.erdogmus@iskur.gov.tr
-
@kcn42 hocam facede kpss a kadroya yaz daha etkili olur burada kimse takmıyor.
-
@ertuğrulbey takıyoruz hocam takıyoruz. Bir metin oluşturulursa çoğunluk iştirak edecektir.
-
@evandro Tamamdır dediğiniz gibi ortak bir dilekçe metni oluşturayım yarına yetiştirelim inş ben derdimizi en kısa ve anlaşılır bir şekilde belirten taslağı atayım üzerinde ekleme çıkarma yapar son şeklini veririz ve hep beraber göndeririz bende face twiter felan yok vallahi kullanan arkadaşımız da oraya yazsın
-
Bu arada bugün gözlerimle kulaklarımla müdürün odasında şahit oldum ki kura işi de hiç güvenilir değilmiş daha başka yazmayayım da siz anlayın artık
-
Buna noldu boyle kac aydir aciklanmadi
-
@y-oguz90 aciklandi da ben mi gormuyom yoksa
-
Yok mu bir haber,duyum dostlar?