Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Muhafazada dil tazminati alinabiliyor mu ?
-
Aramizda muhafaza olarak calisan var mi ? Varsa ozelden bi kac sorum olacak
-
@sinek yok hocam değil:)
-
@sinek ne gibi dezavantaj?
-
@ertuğrulbey Kardeşim aynı durum bu seferde olmamış hakkımızda hayırlısı olsun yaş oldu 30 ne yapacagımı bilmiyorum hiç torpille işim olmadı Emin ol böyle olmasını istedeydim olurdu milletin dışarda aradığı referans benim aile üyelerim yani bir rica etmeye bakıyor ama Rabbim şahit hiç minnet etmedim bana salakmısım bu işler böyle yürüyor dediler birde azarladım karşı çıktım evet bu işler böyle yürüyor ben hakkımı helal etmiyorum hakkıyla kazanan arkadaşları tebrik ediyorum Allah yollarını açık etsin
-
@sad38guy ne bileyim hani bu muhafaza bunu almayalim derler mi ? Hos gerci almiyorlarda
-
@Antimülakat hocam 1250 kişi için 67 yedek çok çok az değil mi bence ekstra liste yayınlarlar,ya da bilerek mi yaptılar acaba bilemiyorum sizin fikriniz nedir.
-
@cons3693 belki yil sonuna yeni bir alim planlaniyodur yedekleri az tutmuslardir
-
Şu an kurumda çalışan bir arkadaş var mı aramızda bizi bilgilendirebilecek?Şimdiden sonra nasıl bir süreç olacak eğitim görecek miyiz ne kadar sürecek çalışma şartları ve güncel maaşlar hakkında biraz bilgi alabilir miyiz malum evrak teslim sürecine girdik.
-
Benimde olmuş hep hayırlısı demiştim mülakat berbat geçmişti Allah nasip edince oluyor şartlar zor olsa da 3 sene evde gecen zamandan sonra büyük bi nimet.Olmayanlara da inşallah daha güzel kapılar açılır.
-
@kcn42 aynen kardeşim göz göre göre bizim gibi 80 puan üstü çoğu liste dışı kalmış.Ben puanima çok güvendim.En az yedege kalırım dedim.Ama olmadı.Allah hesabını sorar.Sen rahat ol.Ayrıca bariz torpil oynadığı belli.70 puanlı kazanmış.82 puanlı liste dışı kalmış.
-
En ufak bir torpil referans vs hic bisey yapmadim yaptirmadim. Allah nasip edince karsinda dağ olsa erir deniz olsa biter. Rabbim hepimize temiz helal riziklar nasip eylesin. Kazanamayan kardeslerim uzulmeyin Allah bir kapatir bin acar. Kimse nasibini almadan bu dunyadan gitmez
-
Sağlık raporunu almak uzun sürüyor mu arkadaslar bide devlette ne kadar özelde ne kadar fiyat
-
@ucanbalon yarım günde bilemedin maximum 1 günde alırsın sürmez bile o kadar 200₺ falandı devlette 3 sene önce
-
@ucanbalon Sağlık raporu ile ilgili maddede 'Sağlık Bakanlığına bağlı tam teşekküllü Devlet hastanelerinden...' diyor hocam sanırım özel hastane olmuyor
-
@balans-etkisi yok artık yaa 200 tl nedir
-
@0626 evet hocam devlet diyormuş dikkat etmemişim
-
@ucanbalon şimdi artmış olabilir gümrükte maaş anlamında tatmin olursunuz zaten
-
@balans-etkisi arayıp sordumda hala 200 müş evet Allah hayırlısıyla yemeyi nasip etsin️ Maaş almak nasıl bir duygu çok merak ediyorum
-
Acaba kan falan verecrkmiyiz. Polislikteki gibi detayli bir rapor mu olacak