Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@sinek hocam ziraat ve halk bankasi icin soyledim kamu gibi detayli olmasa da ufak ve kisa bir inceleme yapiliyormus
-
@muhafaza123456 hocam wp gruplari varmis orada muhafaza arkadaslar soylemis saglik raporu alirken konusuldu ayni sekilde bakanlik da da belge tesliminde ben sormadim ama bunu soran konusan arkadaslar oldu
-
Biz izleyebilecek miyiz kura cekimini ? Ben ankaradayim da
-
@ese03 evet izlenebiliomus hocam ben Ankara da olmadigim icin net bilgi almadim ama izleniyo hatta youtube da paylasim yapanlar olmus oyle konusuldu ama izlemek icin teferruat ne bilmiyorum
-
@duyguuu37 bakanliga ugrasam bilgi verirler mi acaba yarin bi deniyim sansimi
-
Arkadaşlar bugün teslim ettim belgeleri önce bi oda kontrol etti sonra başka bi odaya teslim ettim uzerine sayı yazıyorlar dosyaların onu kamerayla çekmenizi istiyorlar bi karışıklık olmaması için elden vermenin tek avantajı bu durum.Ama bir sürü insan var dosyaların karışması mümkün değil içiniz rahat olsun.Ptt den mesaj geldiyse gelmis midir bi karışıklık olur mu diye sordum olmaz dediler.Ismen sormam mümkün değildi hem çok dosya var hem de kalabalıktı.
-
Arkadaşlar sizden ricamız kazanamayan arkadaşlar için bir iyilik yapmanız.Cimere muhafaza yedek sayısı arttirilsin diye yazın lütfen.Bakın bu kurumda çalışmak çok sıkıntı.Eğer yeterli personel olmazsa sizin çalışma sartlariniz çok ağır olur.Onun için açıkta kalan arkadaşlar için bir fedakarlık yapın lütfen.
-
@ertuğrulbey ortak bir metin var mı hocam
-
@paradoks89 hocam Tercihini yapda haber yapılmış o yazıyı kopyalayıp atabilirsiniz.Yada kendiniz de yazabilirsiniz yeterki yazın.
-
Kura 9 unda deniliyor dogrulugu var mi arkadaslar?
-
Arkadaşlar aldığım bilgiler çok ciddi feragat olacağını gösteriyor. En az 417 olarak Muhafaza da durumu belirttik. Diğer memurluklar içinde benzer durumlar söz konusu. Şartlarınızı kabul etmek size bir şey kazandırmaz ama şartlarınızı değiştirmeye çalışmak bir meslek kazandırabilir. En kötü ihtimalle bir sonraki alım için bu kadar az yedek belirlenmemesine vesile olursunuz. Bundan bir şey çıkmaz diyenler kusura bakmasın da onlardan da bir şey çıkmaz.
-
Neden kimse bisey yazmiyor
-
Kurra çekimi 9unda olacaksa kurra duyurusu yarın yapılır heralde ?
-
https:// medium. com/ @gum_muhafaza /gümrük-muhafaza-personeli-fdc24d4a308c
Belki biraz meslek taninir ve iyilestirmek icin adimlar atilir?
-
@sinek resmi olarak bir açıklama yok evrakları elden teslim eden arkadaşıma oradaki memurlar 15 güne kura olur demiş 9unda olur arayıp soranların aldığı cevap belirsiz yani
-
@duyguuu37 o zaman mesleği daha kapsamlı tanıtalım dostlar. Gerçi başlıklar içerisinde tanıtımlarımızda olmuştu.
https://www.tercihiniyap.net/haber/gumruk-muhafaza-memuru-maaslari-2018
-
@antimülakat hocam kurayla ilgili herhangi bir bilginiz duyumunuz var mi acaba?
-
Feragat olurda yedek alirlar mi almazlar mi yada surec cok uzar mi. Saglik raporu aldik bi daha o eziyeti cekmeyelim
-
@antimülakat Hocam anlamadığım şey şu ki; mülakattan 70'in altına kişiler mülakattan sonra nasıl yedek listeye alınacak. Yani mülakatta aldığı puanlar nasıl yükseltilecek?
Mülakattan 70'in üstünde alıp yedek listede olmayan var mı?
-
@buhara hocam normalde artitmetik ortalama yapılıyor. Kpss ve mülakat /2. Bunda da sanırım bir ayarlama yapılabilir. Sonuçta bakan sınav sonuçlarının yeniden değerlendirilmesi talimatı verebilir. Öyle bir emir gelirse ki buna hakları var. Siz hiç merak etmeyin değerlendirmede yeniden yapılabilir.