Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
hazır mıyız genşler? GTB personel alımı için tıklayınız.
-
Sözleşmeli alıyor merak ettiğim hala kura mı yoksa il seçimi mi geldi
-
millet guya o kadar odaklanmış ki burayla ilgilenen yok
-
2016 P3 puanım 73 burada bir işe yarar mı arkadaşlar?
-
@genclerbirlikli 2016 p3 puanımız yok hocam napalım yüzyıllardır 2016 p3 le alınıyomuş gibi geliyo ya keşke girseydim
-
@guyan-gelmiş il seçimi gelse ilanda belirtirdi diye düşünmekle birlikte, yine de bir bilene danışalım @Antimülakat
-
@hickskaldor o zaman çare 2018 p3e asılmak hocam
-
@tuketiciranti hocam 73 puanınız işe yarayabilir başvurun mutlaka, son şanslar.
-
@hickskaldor zamanında 2014 kpss'ye girmemiştim, hislerinizi anlıyorum hocam.
-
@aliveli Bir de bizim gibi giren ama bu bölümlerden mezun olmayanlar var bu da beni yaralıyor. Ha hoş İİBF mezunu olmak ya da olmamak işte bütün mesele bu fakat yine de insan özellikle gümrük gibi kurumlara bakınca keşke girdiklerimden birini bitirseydim de böyle bir yere başvursaydım diyor.
-
@agor GTB ilanında sayılan bölümlere bakıyorum deminden beri ama ben bir mantığını bulamadım. Yani lojistik mesela gözüme çarpmadı, ilk kez bir ilanda özellikle adalet bölümü geçtiğini gördüm.
-
@aliveli demek ki gümrükte adalet bilen insanlara talep artmış
-
2016 p3 önemsememenin büyük pişmanlığı o zaman p35 den 80 alana kadar p3 den alsak sadece 3 defa gümrük muhafaza mülakatı görecekken biz alan öncelik dedik bir guy mülakatını zor gördük ondan da elendik zaten
-
Bu arada başvuracak arkadaşlar için şimdilik şunu şuraya bırakalım, 2018 yılı için de güncellediğimizde paylaşırız.
-
@ua1905 üstelik maaşınızda a kadro meslekten daha yüksek olacaktı.
-
@hgrotius vallahi öyle içim yanıyor ama iş işten geçti ne desek boş bu sene yeni girecekler p3 sıkı tutsun ne diyeyim sadece alan demesinler alanın hali ortada
-
Arkadaşlar geçen yıl kaç puan ile kapattı bilgisi olan varsa atabilir mi
-
@tuketiciranti kesinlikle başvurun hocam, işe yarayabilir bence de
-
@aliveli eveeeeeeettt...
-
Bir ayrıntı dikkatinizi çekti mi son dönemde gelen tüm alımlar sözleşmeli personel alımı. Seçimden sonrası hakkında az çok fikir veriyor.