Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@elifasya boy ölçümünü nasıl yapıyorlar acaba
-
@tolgahan-ayyıldız küçük bir odaya tek tek alıyo görevli kendisi masada oturuyo başınızda değil yani makine anlık ölçüyo zaten hemen tamam diyo görevli o kadar yani elenen yoktu bizim grupta bilerek gelmişlerdi zaten mesela ben 1.74 üm yine aynı çıktı
-
@elifasya peki sorular?
-
@tolgahan-ayyıldız önceki sayfalarda bahsettim ordan bakabilirsiniz hep alan sordular anayasa idare ve cezadan. Cezadan tanım ve kavram idareden teşkilat yapısı anayasadan ise son değişiklikler ve bunlarla ilgili yorum soruldu ayrıca maddesel olarak da sıralamam istendi mesela mgk nın yapısı gibi
-
@elifasya hangi bölüm sizin?
-
Hadi bismillah çıktık yola yüce Rabbim devamını da getirsin inşallah
-
Soruları da atın dostlar. Kimse mülakat sorusu paylaşmıyor.
-
@antimülakat 3.komisyonda girdim, bölümüm kamu yönetimi. Genelkurmay başkanlığı şu an nereye bağlı? Konvertibilite nedir? Dolarizasyonun tanımını yap? Anayasadaki olağanüstü durumları say, olağanüstü hal ilk ilan edildiğinde ne kadar süre için ilan edilir, daha sonra ohal uzadığında kimin kararıyla ne kadar süre için uzar? Ombudsmanın türkçe karşılığı nedir, görevleri nelerdir, şu an ombudsman kimdir? Kolay gelsin
-
@marla, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@antimülakat 3.komisyonda girdim, bölümüm kamu yönetimi. Genelkurmay başkanlığı şu an nereye bağlı? Konvertibilite nedir? Dolarizasyonun tanımını yap? Anayasadaki olağanüstü durumları say, olağanüstü hal ilk ilan edildiğinde ne kadar süre için ilan edilir, daha sonra ohal uzadığında kimin kararıyla ne kadar süre için uzar? Ombudsmanın türkçe karşılığı nedir, görevleri nelerdir, şu an ombudsman kimdir? Kolay gelsin
Hangi birim için gitmiştiniz hocam..? Bide hepsini bildiniz mi?
-
@figo102009 muhafaza memurluğu için gitmiştim. Hepsini bilemedim mesela konvertibilite hakkında en ufak fikrim yoktu. Genelkurmay içinde bi an karıştırdım, cumhurbaşkanlığına bağlı olduğunu söyledim ama halihazırda bağlanmadı sanırım dedim komisyondakiler düzeltti şu an bağlı diye diğerlerini bildim. Neden bilmiyorum ama çok sıkıştırdılar sanki
-
@marla, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@figo102009 muhafaza memurluğu için gitmiştim. Hepsini bilemedim mesela konvertibilite hakkında en ufak fikrim yoktu. Genelkurmay içinde bi an karıştırdım, cumhurbaşkanlığına bağlı olduğunu söyledim ama halihazırda bağlanmadı sanırım dedim komisyondakiler düzeltti şu an bağlı diye diğerlerini bildim. Neden bilmiyorum ama çok sıkıştırdılar sanki
Genelkurmay milli savunma bakanlığına bağlı değil miydi yaw ? Kafam karıştı :))
Soruları bilmek de mühim sanirim hocam...
-
Arkadaslar kızılay avm önündeyim mülakat yerine nasıl gidebilirim
-
@stigltz mülakat yeriniz neresi tarif etmeye çalışayım.
-
@hgrotius eskişehir yolu üzerinde. Gümrükler muhafaza genel müdürlüğü toplantı salonu
-
@stigltz Eskişehir yolu kaçıncı km? Koru metrosu ile geçmeniz mümkün.
-
-
@stigltz Kızılaydan Koru metrosuna binip Danıştay durağında inebilirsiniz.
-
@hgrotius çok teşekkür ederim
-
Otel necatibeyde olan var mı buradan?
-
arkadaşlar havalimanından direk mülakat yerine gitmem mümkün mü acaba