Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@duyguuu37 yyok estagfrullah hocam
-
@sinek benim de 70 yds var. Mülakat temmuz da. Fakat gitmekte kararsızım.muhafaza memuru istediği ili seçebiliyor mu?
@Antimülakat sen bilirsin -
@piko yoğun şekilde alan çalışıyorum.
-
@piko tabiki secemiyor 70 yds ile yaninda koyarsan bircok sey yapabilirsin herkesin sartlari farklidir ben olsam gitmezdim ama seni tanimiyorum sartlarini yasam tarzini bilemem yonlendirme olmasin
-
Son anda karar değiştirenler kapıdan dönenler oldu
-
@tolgahan-ayyıldız Mülakata girmekten vazgeçenler mi ?
-
@duyguuu37 Benim yds var ama yine gideceğim. Yds bu sene bir tbmm yasama uzmanlığında bir de hazine'de etkili oldu. Epdk,btk vb.çoğu üst kurul dahi artık yds istemiyor.
-
@öğrenci evet
-
@tolgahan-ayyıldız 0.5 cm den bile elenenler oldu benim mülakatım biraz kötü geçti gibi ama bana altını çizerek bekar olup olmadığımı ve başka sınavlar için hazır olup olmadığımı sordular
-
Bende bugun ilk grupda 1.komisyonda girdim iyi ve guler yuzluler bddk gorev ve statusu tmsf ile bddk gorev ayriliklari sermaye rasyosu mali tahvil tekalifi milliye emirleri ben alana calistigim icin tekalifi milliyeyi soylerken tereddut ettim bayag ilgilendiler iyi gidiosun dogru cevapladin hepsini korkma bunu da soyle filan gibi moral verici seyler yaptilar 6 7 dk filan surdu bu alan sorularindan sonra baska sinavlara hazirlaniyor musun kurumu birakacak misin dediler,sonra tekalifi milliye sonra da onunuzde bos dunya haritasi oluo oradan ulke sordular onu bilemedim acikca gorsel hafizam iyi degil dedim oldugu kitayi ve turkiyeye gore konumunu soyledim yalniz bu asama bayag komikti herkesin hakkinda hayirlisi olsum basarilar
-
Arkadaşlar bende 1.komisyonda mülakata girdim. 29 yaşındayım iibf işletme mezunuyum Komisyondakiler güleryüzlü insanlardı birçok mülakattan elenmiş biri olarak en rahat mülakatımdı diyebilirim.Benim önümde mülakata girenler 3-4 dakika arası içeride kaldılar ama benim çıkmam 15 dakikayı buldu 10 dan fazla soru sordular hepsini yanıtladım genelde alan soruları ve tarih ile ilgili sorulardı hatta bir ara osmanlı deniz savaşları ile ilgili bir anektod aktardım üstünde birazda tartıştık yani genel olarak iyi geçti benim gözümde tek eksi yanı çok rahattım aşırı rahat olmak da pek iyi değil belirteyim girecek arkadaşlara başarılar dilerim
-
Beyler lutfen takim elbisenin icine yelek giymeyin mulakatta.
-
@sinek, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Beyler lutfen takim elbisenin icine yelek giymeyin mulakatta.
Niye ki hocam?
-
@sinek +1
-
@piko öyle bir durum yok. Mülakat sonucu kura çekimi olacak. Kura sonucuna göre atandığınız yer belli olacak.
-
Dün 3.komisyonda sınava giren var mı?
-
@piko kardeşim 70 Yds puanın varsa üniversiteye yada başka bir yere girmeye çalışsana.Bende o puan olsa üniversiteye girerdim.
-
@tolgahan-ayyıldız ben girdim ....
- Karadeniz ekonomik işbirliği örgütü
2)dolarizasyon
3)birleşmiş milletler
4)asyadaki müslüman ülkeleri başkentleri ile şöyle
5)Endonezya nerede ve başkenti
- Karadeniz ekonomik işbirliği örgütü
-
@semasema hangi brans icin hocam
-
He komisyon farki varmis sanirim muhafaza