Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@öğrenci hocam siz bayan misiniz erkek mi?
-
@sinek ben de merak ettim
-
@tolgahan-ayyıldız Erkek
-
Nasil geciyor arkadaslar mulakatlariniz?
-
Gumruk bakanligi bana cok ciddi geldi arkadaslar,komisyon hos ilimliydi ama diger gordugum ya da anlatilan mulakatlara gore,daha nettiler cok lafi uzatmiyorlardi,bakanlik da personel olarak daha disiplinli geldi,demem o ki sizce surec daha Adil olur mu?Sizlerin fikri nedir?
-
Arkadaşlar ben Çarşamba günü girdim mülakata. Kasmadılar fazla. Memleketim ile ilgili muhabbet döndü önce. Sonra sorular sordular 3 tane. Doğru cevapladım hepsini. Bölümümle alakalı. Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum bu arada. Sonra ne düşünüyosun puanların nasıl filan diye sordular söyledim. Sen bizim kurumu bırakırsın geçiş yaparsın filan dediler. İkna etmeye çalıştım ama ne kadar etkili oldum meçhul. Şansım az gibi mi duruyo acaba ne dersiniz.
-
@suayipgzc, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Arkadaşlar ben Çarşamba günü girdim mülakata. Kasmadılar fazla. Memleketim ile ilgili muhabbet döndü önce. Sonra sorular sordular 3 tane. Doğru cevapladım hepsini. Bölümümle alakalı. Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler mezunuyum bu arada. Sonra ne düşünüyosun puanların nasıl filan diye sordular söyledim. Sen bizim kurumu bırakırsın geçiş yaparsın filan dediler. İkna etmeye çalıştım ama ne kadar etkili oldum meçhul. Şansım az gibi mi duruyo acaba ne dersiniz.
Ne sordular hocam?
-
@suayipgzc valla bana oyle dediler,gidersin bizim kurumdan sen baska kurumlara hazirlaniosundur dediler,ikna etmeye calismissiniz siz,benim girdigimde komisyon o kadar yorgun gorunuodu ki,bende tabiki birakmam diyebildim sadece,ama uzatmak istemedim cunku birakirim dogru baska kurum sinavlarina da hazirlaniomo sebeble bence anladilar zaten o yuzden bunu sordular,boyle yem atmak icin bayag bayag emin sen gidersin bizim kurumdan dediler gibi orada bayag bende karistim
-
@duyguuu37 yem atmak icin degil bayag emin soylediler demek istedim eksik yazmisim
-
arkadaşlar merhaba ankarayı hiç bilmeyen birisi olarak aştiden mülakat yerine nasıl gidebilirim
-
@iktisat-yaman Merhaba Aşti'den Ankaray(metro) ile Kızılay'a gidip oradan diğer metroya(koru metrosu) binip, Tarım Bakanlığı-Danıştay durağında inebilirsiniz.
-
@iktisat-yaman ust kattan cikisa gidin bilet satilan yerlerin oldugu kat,siz otobus ile gelince alt katta iniosunuz,bir ust kata cikin,oradan dolmus ve metro icin hangi kapidan cikacaginizi sorabilirsiniz,cok sayida kapi ve merdiven oldugu icin cikis yonunuz onemli,o kapidan cikinca zaten kalabalik gorursunuz ilerleyin sagda merdivenler vad yukari cikan ben oradan cikip eskisehir yolu yazan dolmusa bindim 10 dk da orada oldu para da aliyor dolmuslar,sofore soylerseniz indirir orada,sonra karsiya gecmek icin metro alt gecidine yurudum yazinca uzun geldi ama kolay bayag,metro ile de arkadaslarin tarif ettigi gibi
-
boyum 1.70 sizce gitmeme değer mi elenir miyim direkt ?
-
@naiş neden 1.70 ler elenmio ki
-
@duyguuu37 cok teşekkürler hocam
-
@iktisat-yaman rica ederim basarilar
-
@duyguuu37, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@iktisat-yaman ust kattan cikisa gidin bilet satilan yerlerin oldugu kat,siz otobus ile gelince alt katta iniosunuz,bir ust kata cikin,oradan dolmus ve metro icin hangi kapidan cikacaginizi sorabilirsiniz,cok sayida kapi ve merdiven oldugu icin cikis yonunuz onemli,o kapidan cikinca zaten kalabalik gorursunuz ilerleyin sagda merdivenler vad yukari cikan ben oradan cikip eskisehir yolu yazan dolmusa bindim 10 dk da orada oldu para da aliyor dolmuslar,sofore soylerseniz indirir orada,sonra karsiya gecmek icin metro alt gecidine yurudum yazinca uzun geldi ama kolay bayag,metro ile de arkadaslarin tarif ettigi gibi
Hocam gitmiş kadar oldum Güzel anlatmışsınız..)
Ben metroyu kullanarak gitmiştim ama sizin yöntem daha basitmiş. Kullanan için zaman tasarrufu olur
-
@figo102009 bende mulakat icin kiyafetlerimi giyip gitseydim hocam,metro ile giderdimdolmuslar maglum,tesekkur ederim..
-
@duyguuu37 Aynen hocam. Bakalım olumlu sonuçlanır inşallah
-
@figo102009 G8 ülkeleri sordular. Konkordatoyu sordular. Bide yarı başkanlık sistemini anlat dediler. Kolaydı yani