Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@suayipgzc Esb'den belkoairla Kızılay'a. Oradan metro ile Koru yönüne Danışty durağında in
-
@buhara teşekkürler
-
@marla teşekkürler hocam. Sağolun.
-
Ben taksi tutarak gideceğim Kızılayda necatibeye yakın olan arkadaşlar varsa beraber gidebiliriz
-
@tolgahan-ayyıldız bosuna para verme zaten kizilaydan metroya binince 15 dakka. Kizilaydan cayyolu metrosuna bin tarim bakanligi / danistay duraginda in. 200 metre yuru.
-
@sinek metro bana biraz ters düşüyor bir de takım elbise falan giyeceğim leş gibi olurum metroda
-
Arkadaslar mulakatta kolay soru sorulmasi sonuc acisindan sizce olumlu mu olur olumsuz mu ?
-
@sinek hiç bilmiyorum ben saldım kendimi
-
@sinek siz girdiniz mi mülakata?
-
@sinek, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Arkadaslar mulakatta kolay soru sorulmasi sonuc acisindan sizce olumlu mu olur olumsuz mu ?
Ne sordular kolay olarak hocam..? Nasıl geçti yani
-
Ben girdim arkadaslar. Gayet olumlu gecti. Yds puanim vardi 70 onun uzerinde durdular. Muahafazanin gorevlerini sordular sadece
-
Ne dusunecegimi sasirdim sahsen mesela benden once giren arkadasi soru yagmuruna tuttular. Maliye iktisat hersey sormuslar
-
Ben girdim arkadaslar. Gayet olumlu gecti. Yds puanim vardi 70 onun uzerinde durdular. Muahafazanin gorevlerini sordular sadece
Yds üzerinde durdular derken hocam? Yani sadece tek bi soru mu sordular Ne güzel
-
@sinek bence cok soru sorulmasi iyi bir sey degil az bi sorulam ya da havadan sudan konusulan cogu kisinin referansi oluyor istisnalar tabiki vardir sozum o arkadaslara degil yanlis anlamasinlar,bircok mulakatta hatta en basit servis gorevlisinde bile tahta iktisadi cozumlemeler bile yaptim,maliye muhasabe iktisat gibi derslerden 10 12 sorular soruldu simdi kibir olmasin ama coguna dogru cevap verdim tabiki yanlislarim oldu genel olarak da ifade sorunu yasamayan rahat biriyim artik cok soru sorulunca bana sonucun iyi olmayacagini anliyorum bu benim mulakatlardan sahsi cikarimim neye gore olcut aliolar bilemem arkadaslar her kurum her komisyon tabiki farkli Allah torpilli guruhdan herkesi korusun basarilar
-
Kesinlikle referans kullanmadim. Yemin ederim. Bilmiyorum ilk defa bi mulakatim boyle guzel gecti. Acaba beni referansli olan birisiyle mi karistirdilar valla hakkimizda hayirlisi olsun. Ben de oturmusum sinir kapilarini avrupa birligini g8 d8 vs ezberliyorum. Ama bu sorulari baskalarina sordular. Bana sorulmadi sahsen ailemi anlattim. Sohbet havasinda gecti. Bakalim nolacak. Ilk kez bir mulakat icin heveslendim.
-
@duyguuu37 sagol hocam referans torpil hos seyler degil. Allah herkesin kalbine kul hakki korkusu versin ne diyelim
-
Boy olcumu hakkinda bilgi vereyim. Boy olcumu giris katta sagda bi odada yapiliyor. Sonra yukari katlara cikiyorsunuz komisyonlara. Olcum elektronik cihazla yapiliyor. Polislik mulakatina giren varsa bilir. Boyle cihaz kafaniza degip hemen kenliginden kalkiyor. Kimse mudahale etmiyor. Size tavsiyem eger boy da sikintinjz varsa dik durun arkadaslar basinizi ve omuzlariniz olabildigince dik olsun. Karsiya baksin alniniz. Yere yatay bakmayin. Benim grupta bir kisi gelmedi bir kiz boydan elendi.
-
@figo102009 nasil aldin dedi bu puani cok iyi masallah dedi. Anlattim biraz. Bakalim hayirlisi. Ama gumrukte ingilizce cok ise yariyormus arkadaslar. Ben bizzat muhafaza olanlarla konustum. Ingilizce bile adam araniyor dedi gumrukte
-
@figo102009 nasil aldin dedi bu puani cok iyi masallah dedi. Anlattim biraz. Bakalim hayirlisi. Ama gumrukte ingilizce cok ise yariyormus arkadaslar. Ben bizzat muhafaza olanlarla konustum. Ingilizce bile adam araniyor dedi gumrukte
Sahiden nasıl öğrendin hocam :))
-
@sinek insallah gonluze gore olur hocam,asla birini kast ederek yazmadim bunlari yolunuz acik olsun