Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Arkadaşlar gümrük ya da katiplik gibi sözleşmeli B kadrolara atanıp başladıktan sonra GUY kazanıp geçme durumumuz nedir?Gümrük yada adalet bakanlığından Guya geçişte sorun olur mu?
-
@0626 aynen aynen ayni seyi soruyorum bilgisi olan lutfen
-
@i̇şsiziibfli Böyle bir şey var mı ya ? Muvafakat vermeleri lazım.
-
@öğrenci bilmiyorum ki hocam bende öğrenmek için sormuştum.
-
Arkadaslar baska kadroya gecisi galiba ogrendim,ozellikle aday memurun gecmesi yasakmis ancak ozel yarisma seklinde sinav yapan kurumlara aday kazanirsa izin ile gecebilirmis ki genelde bu durumda izin de rahatda verilirmis mufettis uzman yardimcisi uzmanlik kaymakamlik konrolor yardimcisi gibi meslekler siralanmis,yanlis olmasin ama guy icin soruyorduk demek ki memurken gecebiliyoruz,diger atamalar kurum izni ile olabilirmis ancak bir 657 e tabi olmayam bir kit vb ne geciste sorun yokmus yanlisim varsa duzeltin lutfen boyle anladim kanunu
-
Bu bakanliga ulasim icin filan bilgi paylasirsaniz arkadaslar herkes Ankara yi cok iyi bilmiyor lutfen
-
@alpik hocam kadrolu memuriyet değil ama sözleşmeliden sözleşmeliye geçişlerde 1 yılşartı uygulanıyor. Burada ilgili kurumun personel yönetmeliğine de bakmak gerek. Orada bu durum daha açık ve net belirtilmiştir.
-
Sözleşmeliden kadroluya veya sözleşmeliden a kadroya geçmenizde hiçbir sıkıntı olmaz. Güle oynaya geçersiniz. Sadece sözleşmeliden sözleşmeliye durumu biraz sıkıntı olabilir. (1 Yıl çalışma şartı gereği)
-
Bu yazımıza bir göz atın dostlar: https://www.tercihiniyap.net/haber/duz-memurken-a-grubu-kadroya-gecis-olur-mu
-
@antimülakat cok tesekkur bende 657 yi biraz arastirdim dediginiz gibi a kadro olarak yazmiyor ama ozel yarisma usulu sinavlarini kazananlar adaylik surecini tamamlamadan bile gecebilirmis tesekkur tekrarhocam birde bizlere donusler olmuyor aceba gruba siz sorar misiniz muhafaza mulakatina giren arkadaslara sureci
-
Mülakatı biten arkadaşlar bakın mülakat sorularını paylaşmamak sizden bir şey kaybettirmez. Sonuçta iyi veya kötü bu mülakatı geride bıraktınız. Sizden sonra mülakata katılacaklar konu bazında fikir edinecekler hepsi bu. Emin olun aynı sorularda çıkmayacak. Çıksa bile ifade edemeyen yine ifade edemeyecek. Bu bencillik iibf ailesine yakışmaz. Lütfen soruları alalım buraya.
-
@antimülakat kendimi cocuk gibi hissettim yahu Allah razi olsun lutfen birde muhafaza icin boy olcumu ve ulasimi nasil hallettiniz arkadaslar paylasalim
-
maliye mezunuyum. sorulan sorular:
verginin matrahi nedir?
maktu ve nispi vergi nedir?
vergi borcunu sona erdiren sebepler?
verginin kaynaklari nelerdir?maliye mezunu arkadaslar vergi hukuku ve tvs calisip girsinler kesin. bir de etrafa tam olarak bakamadim ama sanirim buyukce bir turkiye haritasi vardi. sinir kapilarini filan sorabilirler belki.
-
@duyguuu37 sehir disindan gelecekseniz asti'den ankaray'a binin. kizilay'da inin. tekrardan cayyolu metrosuna binip tarim bakanligi duraginda ineceksiniz.
-
@issiz cok tesekkur ederimher sey saati saatine oldu mu yoksa sarkmalar beklemeler oldu mu kayseriden gunu birlik gidecem de gecikmeler olursa ulasimimda diye merak ediyorum..tekrar Allah razi olsun
-
@duyguuu37 siz yine saatinde gelin ama 2 saatlik bir sarkma oldu.
-
Oyle mi,elbette dakik olmaya calisacam ama mulakat kiyafetlerini filan da orada giyecem icin her seyi dusunmek gerekiyor diye sordum sagolun tekrar siz de olmasaniz bilgi veren cikmadi..
-
@duyguuu37, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Oyle mi,elbette dakik olmaya calisacam ama mulakat kiyafetlerini filan da orada giyecem icin her seyi dusunmek gerekiyor diye sordum sagolun tekrar siz de olmasaniz bilgi veren cikmadi..
Bölüm nedir hocam ve hangi birim için gideceksiniz? Özel bi çalışma yaptınız mı acaba?
-
Muhafaza icin gidecegim persembe gunu kayseriden,bankacilik ve finans mezunuyum hicbir calismada yapmadim malesef,acikcasi bir b kadronun bu kadar alan sormasini beklemiyordum daha cok diksiyon kendini ifade etme vb seylere bakarlar sanmistim ama arastirinca husrana ugradimsiz hangi pozisyon icin hocam ne zaman mulakat
-
@duyguuu37, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Muhafaza icin gidecegim persembe gunu kayseriden,bankacilik ve finans mezunuyum hicbir calismada yapmadim malesef,acikcasi bir b kadronun bu kadar alan sormasini beklemiyordum daha cok diksiyon kendini ifade etme vb seylere bakarlar sanmistim ama arastirinca husrana ugradimsiz hangi pozisyon icin hocam ne zaman mulakat
Benim çarşamba, merkez memur ama bende hiç hazirlanmadim.