Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@calii uluslararası ilişkiler hocam
-
@semasema il ticaret buro muhafaza vs olarak sormustumda muhafaza sanirim anladm komisyon farki hir muhafazada var cunku
-
@calii pardon hocam kusura bakmayın evet muhafaza
-
@semasema nasıl geçti peki
-
@tolgahan-ayyıldız ben dolarizasyon haricinde hepsini söyledim ...bilgide sıkıntı yoktu..sadece bana şey diye sordular baban asker bikmadinmi tasinmaktan silahtan vs diye..bende aklıma bişey gelmedi güldüm komisyon başkanı bak dedi açığını yakaladım diyip güldü ..bende dünden beri bunu düşünüyorum sanırım olmicak diye çok mutsuzum
-
@semasema benim başıma gelen pişmiş tavuğun başına gelmemiştir kapıdan girerken önümü ilikledim düğme gevşekmis ceketin önü açıldı iliklemeye çalışırken komisyondakilerden biri onu kapıdan girerken yapman gerekiyordu dedi oturdum sorulara geçtiler adam anayasanın ilkelerini sordu karıştırdım biriside bana siyasi düşünceler tarihini okudun mu dedi ben de kitap olarak düşünüp yazar ismi söyledim adam meğerse dersten bahsediyormuş rezil oldum vallahi
-
@tolgahan-ayyıldız heyecandan insan karistirabiliyor ne yazıkki ...sorular bilmek ne kadar ölçüt sizce?
-
@semasema bilmem işin kötü tarafı ben en sonuncuydum ve açlıktan yorgunluktan pelte olmuş bir halde mülakata girdim
-
1.komisyon üyelerine çok teşekkürler... Güleryüzlü oldukları için ve insanlara alanlarına göre soru sordukları için.. Bu da böyle bir anı olsun
-
@öğrenci valla en erken onlar bitiriyor hep
-
@tolgahan-ayyıldız Hızlı sürüyor ,benim ki muhtemelen olmayacak fakat fark etmez.. Gerçekten güler yüzlüler ve genel kültür + alanınla ilgili soru soruyorlar.
-
@öğrenci 3.komisyondaydım ben de sürekli güvenliğin yanına gidip geliyordum adamlarla konuşurken bir öğrendim ki 1.komisyon 3.30 da mülakatı bitirmiş çıkmaya hazırlanıyorlarmış şaştım kaldım resmen
-
Mülakata giren buradaki tüm arkadaşlarla tanişmayı çok isterdim ama olmadı hatta dün gruptan birilerini bulurum diye baya çabaladım ama olmadı
-
@öğrenci, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@tolgahan-ayyıldız Hızlı sürüyor ,benim ki muhtemelen olmayacak fakat fark etmez.. Gerçekten güler yüzlüler ve genel kültür + alanınla ilgili soru soruyorlar.
Ne sordular ki hocam..? Ayrıca neden olmayacak diyorsunuz? Belli olmaz...
-
@figo102009 İngilizce puanım vardı bu yönden şansımı a grubunda denememi üstü kapalı söylediler , Siyasi tarih,demokrasi üzerinden sordular.
-
@öğrenci kadınlara bu konuda çok söylemlerde bulunmuşlar duyduğum kadarıyla
-
@tolgahan-ayyıldız Doğrudur sanıyorum..
-
Bugun buro icin giren varmi arkadaslar alan sorusu soruluyormu
-
@tolgahan-ayyıldız açlık zor keşke yanınıza bişey goturseydiniz yemek için.ucuncu komisyon uzun tutuyor cunku
-
@semasema stresten insanın hiçbir şey gelmiyor ki orada ayrıca dün yiyecek bir şeyler almak binadan çıkan 5 kişinin ismi onlar yokken sayıldı görevliler çok sinirlendi büyük olasılıkla elenmişlerdir