Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@mehmetali artik ne nasil yapilio bu duzene akil ermio hocam,bence eve gelme hususunu takmayin arkadaslar,zaten zor surecler yasioz ferah tutun icinizi,guzel haberlere insallah iyi aksamlar
-
2018 1 b mülakatına giren var mı ?
-
Hem dışardan aldığım hem de az önce 0312 449 15 47 yi arayarak teyit ettiğim bilgiyi paylaşıyorum..
-güvenlik soruşturmaları bitti
-listeler hazır
-makam onayı bekleniyor
-ne zaman belli olur dedim bu haftaya yetişmeyebilir dedi...bu cevabı ben çok yakın olarak algıladım sonuçta her şey hazır dedi açık açık artık bugün onay gelse yarın açıklanır.. ama makam sonuçta arkadaşlar kimse bilemez ne zaman onay geleceğini..inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla olur diyelim ..başa sayfadan biri yazmıs
-
@ese03 gvs sadece mulalati gecen kisilere mi yapildi aceba herkese mi
-
@duyguuu37 onu bilmiyorum ama diğer sitede duyumlar baya arttı cumaya kadar acıklanacagına dair
-
@ese03, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Hem dışardan aldığım hem de az önce 0312 449 15 47 yi arayarak teyit ettiğim bilgiyi paylaşıyorum..
-güvenlik soruşturmaları bitti
-listeler hazır
-makam onayı bekleniyor
-ne zaman belli olur dedim bu haftaya yetişmeyebilir dedi...bu cevabı ben çok yakın olarak algıladım sonuçta her şey hazır dedi açık açık artık bugün onay gelse yarın açıklanır.. ama makam sonuçta arkadaşlar kimse bilemez ne zaman onay geleceğini..inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla olur diyelim ..başa sayfadan biri yazmıs
Yok artik bu kadar hızlı olması tuhaf geldi :)))
-
@figo102009 yeter hocam ya acıklansın da kurtulalım artık
-
@ese03, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@figo102009 yeter hocam ya acıklansın da kurtulalım artık
Umut var mı hocam? Neye başvurmuştunuz?
-
@figo102009 daima umut vardır hocam muhafaza bekliyorm
-
Hangi site?
-
@yourdreams iibflilerde bnde yenı gordm
-
@figo102009 iyi de hocam bu hafta açıklanır denilen personel alımı 2 ay sonra çıklandı. Bu tür söylemler güvenilir değil.
-
4 ay ince yapılan mülakat içindir mühtemelen muhafaza için degildir.
-
O sitede cuma günü olabileceği yazılmış bu alımlar icin sorulduğu da ayrıca belirtilmiş.Cok erken gibi geliyo banada bekleyip göreceğiz
-
Bu haftada açıklanmadı..
-
Rahat 1-2 ayı var bence. Önceki alımlar açıklanabilir. Bizimkisi sürer bence..
-
İlk hesapta sınavın geç açıklanacağını düşünüyordum, bakan değişikliği ile hızlanacağını düşündüm. Şimdi 3. havalimanı meselesinin devreye girdiğini biliyordum ama araya ekonomik kriz girince işler iyice sarpa sardı. Umarım 3. havalimanında işler kaldığı şekilde devam ediyordur.
-
@antimülakat hocam siz de mi girmistiniz mulakata
-
Slm alykm arkadaşlar muhafaza memuruyum o meşhur 8 ay bekleyen kişileriz bizlerde sizi bekliyoruz bir an önce gelin artık:) aldığımız duyum bu ay içinde olacağı yönünde eylül sonu da olabilir biz unutmuştuk artık açıklandığında ve kazandığımda haberim yoktu arkadaş aramıştı inanmamıştım:) herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah
( Başka bir forumdan kopyala yapıştır yaptım hayırlısı bakalım)
-
Efsane beklenen memur alımı lisetesinde baya bir önlere çıkacak. Hiç ses seda yok.