Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Arkadaşlar gümrük de eğitim durumu tayini etkiler mi ? Şimdi ben hatay da yüksek lisans sınavın da 1.yedek olmuşum orada sıra gelir muhtemelen bu durum benim hatay a tayin olmama yardımcı olur mu Allah nasip eder kazanırsam ?
-
Yahu el insaf arkadas ya. Bu adaylarin bir hayati yok mu kendilerine ait olanlari yok mu ? 6 7 ay bir sinav aciklanma suresi olabilir mi Allah askina. Bu burokrasinin artik bir yola girmesi gerekiyor. Insanlar el mahkum aylarca sesini cikarmadan bekliyor. Inanin artik ne sabir kaldi ne de dayanma gucu
-
Yahu el insaf arkadas ya. Bu adaylarin bir hayati yok mu kendilerine ait olanlari yok mu ? 6 7 ay bir sinav aciklanma suresi olabilir mi Allah askina. Bu burokrasinin artik bir yola girmesi gerekiyor. Insanlar el mahkum aylarca sesini xikarma
-
@sinek haklı isyanınızı okuduktan sonra gaza gelip hiyaaaa diyerek elimi masaya vurmam hiç iyi olmadı süreç başlarken hepimizin kabullendiği bir durum memur olmadan önce isyan edenlerin olduktan sonra tutumlarını değiştirmezse belki bir ilerleme gösterebiliriz
-
@antimülakat eyvallah hocam. Şu haber yapma işini de biraz hızlandırırsak seviniriz. 3. Havalimanı anlaşılan Ekim sonu gibi bitirilecek miş. Umarım bizim iş o tarihlere kadar uzamaz.
-
@sınavsayar inşallah hocam aklımızda. İlk yapacağımız işlerden olacak merak etmeyin.
-
@antimülakat, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Hemen bir haber yapalım. Bu süreçte fazlasıyla uzadı. En kısa zamanda bunun sözünü verelim dostlar. Gerçi haberlerin yayılması ve daha fazla kitleye ulaştırılması konusunda sıkıntılar yaşıyoruz ama ona da hep birlikte el atarız inşallah.
Ya 3 gun olmus hocam bunu yazali daha yapmadiniz mi Allah askina ?
-
@antimülakat, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@sınavsayar inşallah hocam aklımızda. İlk yapacağımız işlerden olacak merak etmeyin.
İlk yapacagimiz islerden olacak demissiniz bir de nolur dalga gecmeyin ya
-
@ese03 hocam biz hiçbir konuda yapmayacak olduğumuz şeyin sözünü vermeyiz. Şu an YKS taban puanları ile ilgili ciddi bir çalışma yapıyoruz. Onlarca tablo yapıyoruz, mecburen onu dağıtmamak adına diğer işlere bakmadık. Ama şuna kanaatiniz olsun söylediğimiz her şeyi bu zamana kadar yaptık, bundan sonrada yaparız. Yapamaz isek sözünü vermeyiz.
-
@antimülakat teşekkürler bekliyoruz kardeşim
-
@mehmetali Ben de bunu merak ediyorum. Yer değiştirme yönetmeliğinde yer almıyor. Ama Danıştay kararları var konuya ilişkin. Umarım bilgili birisi vardır.
-
@mehmetali hocam eğitimi kesinlikle dikkate almıyorlar. Amma dediğin noktanın arkası doluysa yani senin mazeretini dikkate alınacak kadar güçlü birisi devrede ise konu değişir. Onun dışında YL ile başka bir yere tayin söz konusu değil. @arocey
-
@antimülakat anladım üstad çok teşekkür ederim.
-
https://www.tercihiniyap.net/haber/ticaret-bakanligi-personel-alimi-neden-aciklanmiyor
Elden ele uzatalım, daha çok insana sesimizi duyuralım.
-
@agor bu çalışmaları anlık yapmayınca yok bunlar bizi umursamıyor diye düşünen arkadaşlarımıza derdimizi ve yaptıklarımızı bir türlü anlatamadık.
-
@antimülakat olacak o kadar, forumdaşlar biraz anlayış göstersin, biz de biraz daha adım atalım orta noktada buluşalım.
-
bir anlık kızgınlıktı kusura bakmayın dostlar tesekkurler siz de beni mazur görün artık hayırlı geceler @Antimülakat @Agor
-
@ese03 sorun değil hocam, sizlerin problemlerini sıkıntılarını en fazla biz görüyor ve size anlayış göstermeye çalışıyoruz. Elimizden geldiğince ve olabildiğince de bu sorunlari hızlı şekilde sitemizde dile getirmeye çalışıyoruz. Yeter ki bize de aynı oranda anlayış gösterilsin.
-
@mehmetali etkilemez benim de istandulda tezli yüksek lisansım var netice itibariyle doğudayım 10 ay kaldı
-
bir de nedir bu havalimanı muhabbeti kardeşim ya sanli 1250 muhafazanın hepsini oraya verecekler de en fazla 100 kişi verecekler onu da zaten Atatürk havalimanından kaydırırlar ve başka Avrupa yakası gümrük müdürlüklerinden kaydırırlar siz önce bi doğuya sarp ve kapıkuleye gelin oralardaki personel kan ağlıyor boşuna mı sizi sözleşmeli aldılar biz burda 1 sene terör çatışma yasaklar bomba sesleri üstüne 2 sene geçirelim İstanbul'a gitmek için fazladan çalışmayı düşünelim siz direk İstanbul'a gidin oh ne ala memleket siz önce gelin buralarda bir çalışın da İstanbul'a gidersiniz.