Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@sinek seni anlıyorum kardeşim ben de üniversite okurken hem yazları hem okul zamanı hem de mezun olduktan sonra iş arama sürecinde çok çalıştım amelelik hem inşaatta hem tarım işçisi olarak da çalıştım garsonluk yaptım helal para alın teri olduktan sonra Allah karşılığını verir inş kazanırsın da mesleğinde de haram lokmaya bulaşmadan emekli olursun Allah utandırmasın.
-
İnsan her sıkıntıya katlanır dostlar. Bu işin sonunda evine helal ekmek götürmek varsa katlanırsın, alışırsın ve yola devam edersin. Günü geldiğinde yaradan karşılığını seni rahata kavuşturarak verir. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
@alpagu kardeşim ne zaman gelicek ki ,hiç mi bilgi yok ne zaman açıklanacağını konusunda
-
kurumda belirsizlik var üst kadro yöneticiler değişti kimin ne yetkisi var belirsiz öyle ki yerlerinde kalma dilekçelerine bile cevap gelmedi biz personelsizlikten kan ağlıyoruz ne olacak da bilmiyoruz doğu 5 sene oldu 2 sene daha ordasınız bile diyebilirler günübirlik yönetilen plansız programsızlığın zirve olduğu haksızlığın kol gezdiği kuruma geliyorsunuz ama sabredince zamanla herşey yoluna girer inş yani en azından umudumuz var o yüzden bekleyin sabredin bu hafta da olabilir haftaya da umarım biran önce açıklanır süreciniz gelecek olan kişi de malesef bu hafta gelmedi haftaya diye bekleniyor
-
Acaba toplu sekilde mail falan mi atsak acikiklayin artik sabrimiz kalmadi onumuzu goremiyoruz diyelim
-
@sinek etkisi olacağını düşünmüyorum. Twitter da bir şeyler yapmak gerekir, onun içinde bütün mülakat girenlerin birleşmesi gerekir.
-
Bakanlığın yapısının değişmesi etkilemiş olabilir mi?
-
@evandro belirsizlik çok hocam bakanlıkta. Daire başkanları vs. bile netleşmedigi söyleniyor. Üstüne bir de üçüncü havalimanı mevzusu olunca sonuçları açıklamak biraz geçikiyor. Benim bildiğim personel daire başkanı kesinlikle değişecek.
-
@antimülakat şu an gümrüğün statüsü ne oldu yeni sistemde?
-
@evandro hocam hale en önemli kısım Gümrükte. İthalat ve İhracat Genel Müdürlüğü. Tasfiye İsletme Genel Müdürlüğü gibi birimler kuruldu. Bunlar en kritik yerler olarak customs işlemini yerine getirmekte.
-
@evandro ayrıca Gümrükler Genel Müdürlüğü, Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Genel Müdürlüğü de aynı statüsünü koruyor.
-
Sonuclardan haberi olan yok mu ya
-
@alpagu yetkili kişi gelip,bilgi alabildiniz mi acaba
-
Merkez teşkilatta bi tanıdığı olan yok mu acep. Daha kolay haber alabilirdik sanırım.
-
Toplanip bakanligin onunde eylem mi yapalim napalim anlamadim ki ya biktirdi gercekten
-
@suaybg ben bu hafta yardımcı olmaya çalışayım arkadaşlar. Kesin olmazsa da bir bilgi almaya çalışırız inşallah.
-
@antimülakat simdiden tesekkurler
-
@cons3693 gelen giden yok keşke gelse de biz ölmeden geçici görevli personel talebinde bulunsak şaka gibi ama malesef durum çok sıkıntılı biz de biran önce açıklanıp sizin gelmenizi bekliyoruz açıkçası tek biz değil tüm doğu kapıları sarp kapıkule ve hatay antep urfa kapılarında personel eksikliği zirve üzerine yeni havalimanı muhabbeti var ama 100 kişiden fazla vermezler sizden istanbulun kendi personeli zaten fazla karşılar havalimanı yeni ama Atatürk havalimanında sanki hiç personel yoktu ordan kaydıracaklar çok ümitlenmeyin doğuya alıştırın kendinizi
-
@alpagu atatürk havalimanı dediğimiz yer el kadar yer yeni havalimanının ihtiyacı çok çok fazladır. Önemli miktarda personel alınacağını düşünüyorum.
-
@evandro kardeşim sen muhafazanın ne iş yaptığını düşünüyorsun havalimanında yabancı hatlar girişinde valiz arama kontrol ve kargoda çalışacaksınız ve havalimanına bağlı müdürlük dışında bi de KİM olacak Kaçak istihbarat daha yeni tayinlerle istanbula 90 kişi gitti Atatürk havalimanında çalışan ve başka avrupa yakasında müdürlüklerde atıl yatar durumdaki muhafazalardan kaydırıp hiç atama bile yapmayabilir siz daha bizim bakanlığı bilmiyorsunuz ben size gerçeklerin acı yüzünü söylüyorum 100 kişi verirse öpün başınıza koyun doğu ve diğer sınır kapılarındaki personel kan ağlarken kimseyi buralara gönderemez biz en kötü görev süremizi bitirip koşa koşa gitmek istediğimiz istanbula gidemeyip sizi verecekse de zaten diyecek söz yok