Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@alpagu muhafazanın ne iş yaptığını biliyorum lakin bahsettikleriniz çok zorlama bir senaryo. Yeni havalimanı her alandan yığınla yeni personel alımı yaparken muhafaza sayısı da mecbur artacak.
-
havalimani acilisi 31 araliga ertelenmis. gecmis olsun...
-
http:/ /www.memurlar.net/haber/776431
Afkadaslar memurlar netde haber yaptirdik. Insallah faydasi olur -
@evandro artar artmaz demiyorum 100 kişi gönderseler yeter fazla bile güvenlik görevlisi polis vs var koskoca habur sınır kapısında 150 muhafaza var personelin en dolu olduğu zamanda havalimanında muhafazanın işi kara kapılarına göre daha az önce bunu bilin öğrenin o zaman tutup da 300 muhafaza diyen yalan söyler 300 talep vardır size söylenen de odur ama bizim kurulda kural talebin 4 de 1ini verirlerse şükredin
-
@antimülakat Bi gelişme var mı hocam ?
-
daha en az 1.5 ay var bence aacıklanmasına sadece tahmın duyum felan degıl eski mulakatları göz onunde bulundurarak bır tahmınde bulundum
-
@suaybg hocam yarın net bir bilgi almaya çalışacağım. Bugün inanılmaz yoğun bir gündü, pek dönüş yapan olmadı.
-
Açıklandı arkadaşlar. Hayırlı olsun.
-
@suaybg hangi sayfada hocam goremedik
-
Evet arkadaşlar açıklandı.Bakanlık düşünüldüğü kadar bekletmedi.Bir beklentim olmayarak girdiğim bir mülakattı ancak kazanmışım.Kazanan arkadaşları tebrik ederim.
-
-
-
Hayırlı olsun forumdaşlar. Hakkınızda hayırlısı olsun.
-
Bu nedir gvs bitip goreve baslayacak olanlar mi yoksa birde gvs sureci mi beklenecek daha once gvs ler de yapilio diye konusan arkadaslar oldu o sebeble soruyorum
-
Arkadaşlar göreve başlayıp israfa ettiğimiz taktirde her hangi bir tazminat ödeniyor mu. Bilgisi olan varmı
-
@duyguuu37, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Bu nedir gvs bitip goreve baslayacak olanlar mi yoksa birde gvs sureci mi beklenecek daha once gvs ler de yapilio diye konusan arkadaslar oldu o sebeble soruyorum
@Antimülakat hocam bunu siz sanirim bilirsiniz cunku ekte kamu gorevlisi etik sozlesmesi de var sanirim bu adaylar goreve baslayacak olanlar degil mi
-
Evet yine haksız bir mülakat sonucu. ilk sıralarda girdiğim mülakatta yine torpilim olmadığı için yedeğe bile girememişim. Elbet Allah hesabını Ahirette sorar. Kazananlara başarılar...
-
@suaybg eyvallah kardeşim
-
@ertuğrulbey hocam oyle dusunmeyin benim hic referansim yoktu olmus beklemiodum da nasil oldu ben anlamadim,sizin gibi bu torpilli referansli arkadaslardan cok bunalmistim olmaz ama diyerek girdim,yanlis anlamayin demek ki umut edilecek bir seyler varmis su an gercekten onumdeki mulakatlarim icin umut oldu
-
@ertuğrulbey kardeşim sıkma canını. Elbet Allah açar kapıyı. Muhafaza mülakatlarında salağa yatacan ki mülakatı geçesin tabii ayrıca torpilli olma şartı var. Sıkma canın