Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@delpo kyk’da 4/b olarak mı çalışıyorsunuz ?
-
YEDEKler nasıl alınıyor sıralamaya göre mi farklı mı
-
@buhara çok şükür bende kazandım 4 yılın sonunda
-
@buhara çok şükür ben de kazandım 4 yılın sonunda klavyenin azizligine uğradım yanlış emoji yolladım ......
-
@evandro evet ama gümrük mülakatına gittiğimde çalışmıyordum farkeder mi bu durum
-
@delpo, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
@evandro evet ama gümrük mülakatına gittiğimde çalışmıyordum farkeder mi bu durum
Khk 21 haziranda çıkmıştı bu tarihten önceki ilanlarda geçilebilir deniyor.
-
@delpo bildiğim kadarıyla istifa ve evrak teslimiyle geçişte engel yok. Kesinleştirmek açısından geçeceğiniz kurumun personel alımı ile ilgilenen biriminden bilgi almakta fayda var.
-
@semasema Sıkıntı değil hocam. Tebrik ederim
-
Arkadaslar watsap gurubu var mi ? Bu saglik raporundan hicbisey anlamadim ben nasil olacak bu
-
Ben de kazanmışım arkadaşlar başka kurumda çalıştığım için gitmeyeceğim.
1.yedeğe şimdiden hayırlı olsun -
Arkadaşlar benim gibi yedek arkadaşların akıbeti ne olur var mı bilgisi ya da gijri olan ?
-
Guy mu muhafaza mi arkadaslar?
-
@sinek sözleşmeli olmadığı icin guy derim ben
-
@sinek devlet hastanesine gidiyorsunuz belli miktar bir para yatırıp sıra sıra hızlıca bir kontrol yapıyorlar sonra bi rapor hazırlıyorlar. Okadar. Ancak sanırm kurul haftanın belli günlerinde toplanıyor.
-
@sinek, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Guy mu muhafaza mi arkadaslar?
ostum buda sorumu tabıkı de guy . muhafaza doğusu geçici görevi gece görevi yerı geleecek 24 12 saat gorevler bayram izni yok gibi bişey . guy da 8-5 haftasonu tatıl
-
@sinek guy ama daha guy un mulakat tarihleri belli değil hocam. bnmde kafamı karıstırıyor bu mevzu
-
@sinek hocam kesinlikle guy kıyası bile yapılmaz muhafazanın şartları çok çok ağır kazanan herkese hayırlı olsun
-
@yea-sbf hocam bu pomemdeki saglik kontrolu gibi ayrintili bisey degil degil mi ?
-
Muhafazaya girsek guy mulakatinda dezavantaj olur mu acaba? Boyle sistem olmaz olsun arkadas
-
Valla gvs filan yine bekleyeceksek bende yokum ben boyle uzayinca surec gvs ler hakkiinda oldu bir seyler sandim takip eden yedekler varsa