Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@ucanbalon hangı hastaneyı aradınız
-
Arkadaslar ben bugun saglik raporu icin hastaneye gittim ekg cekimi kan tahlilleri rontgen cekimi yaptilar 200 tl odedim yarin heyete cikicam. Size tavsiyem biran once gidip almaniz cunku islemler uzun surebilir
-
@rul0kat hocam muhafaza memurlugu icin aldiginizi belirttiniz mi peki?
-
Muhafaza memurunun beylik silahi var mi ?
-
@sinek hayir hocam sadece sozlesmeli personel olarak yazildi bir de bildigim kadariyla sadece muhafaza saglik raporu aliyor yaniliyormuyum
-
@rul0kat evet sadece muahafaza rapor alacak o ayri mesele.
-
Hastaneleri aradığımda saglik kurul raporunu (izmirde) en erken 10gün sonra verebileceklerini söylediler.bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
-
@sinek hocam hayırlısı ya herseyin bende guy bekliyorum. Bu da hic hesapta yokken oldu.. elimizden bisey gelmiyor ki hicbirsey garanti değil Guy da. Ama baya geçen olmuş zamaninda.
-
Sorularınızı sorabilirsiniz arkadaşlar. Kurumla ilgili aklınıza takılanlari sorabilirsiniz.
-
@cons3693 çok değil hocam. Ben varsa eğer 100. yedeğe bile sıra gelebileceğini düşünüyorum.
-
@antimülakat muahafazada dil tazminati var mi ?
Muhafazanin beylik silahi var mi? ( polis asker gibi)??? Sorularim bunlar hocam -
@antimülakat hocam guy mulakati basladiginda muhafazaya yeni baslamis olacagiz bu mulakatta komisyonu kotu anlamda etkilermi daldan dala konuyoruz gibi olurmu
-
@sinek silahı var muhafazanın. Kapılarda, limanlarda ve havaalanlarında görev yaparlar. Bagajlarin x-ray e atılması, gelen ve gidecek olan tırların mühür kontrolü, kapılarda akaryakıt kontrolü, tırların giriş evrak kontrollerini yaparlar.
-
@rul0kat o konuda net bir şey söyleyemem. Dikkate aladabilirler, çok umursamayadabilirler.
-
@antimülakat hocam dil tazminati var mi?
-
@sinek hocam kamudaki dil tazminatı ile aynı. Ne kadar olacak ki?
-
YABANCI DİL BİLGİSİNDEN YARARLANILANLAR İÇİN
C seviye 32.57 TL
B seviye 65.13 TL
A seviye 90-95 arası 97.70 TL
A seviye 96-100 arası 130.26 TLDİĞER PERSONEL İÇİN
C seviye 27.14 TL
B seviye 54.27 TL
A seviye 81.41 TL -
-
Benim sigortam yok
Bisurude gss borcum var. Hastaneye giris yapamiyorum. Yanindan gecsem.para istiyorlar. Saglik raporunj alirken sikinti yasarmiyim -
@rul0kat hocam bircok insan kurum degistirmek isini birakmak ya da yukselmek icin farkli sinavlara giriyor deniyor bunun ne sakincasi olabilir ki,basvuru ya da mulakata almama gibi kisitlayici bir kural olmadigina gore bu bize taninmis bir hak kazanmis isek neden kullanmayalim