Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@engin0516 kendi bulunduğum şehirdeki devlet hastanesini aradım hocam
-
Arkadaşlar bu kurul raporu işini nasıl hallediyorsunuz ? 1 günde halledip kurula cikabildiniz mi malum süreç çok kısa
-
@duyguuu37 haklisiniz hocam birde pirince giderken eldeki bulgurdan olmak var siz evrak teslim etmeyi dusunjyormusunuz
-
@engin0516 hayir hocam ben bugun tahlil vs verdim yarin heyete cikicam tanidik vardi islemlerim kisa surdu uzayabilirdi de siz elinizi cabuk tutmaya bakin
-
@rul0kat ben istemiyorum evdekiler istiyor bir catisma halimiz var acikcasi sizin soru da bayag dusundurdu beni
-
@duyguuu37 bende dusunuyorum acikcasi hali hazirda yeni baslamissin neden kurumunu birakip geliyorsun gibi bi soru sorsalar sonucta medeni hali bile ince eleyip sık dokuyorlar
-
@rul0kat aynen oyle hocam ama bir yandan da torpilden baskasi is yapmaz diyorlar o zaman da aklim muhafazaya gecio:(
-
@antimülakat, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Sorularınızı sorabilirsiniz arkadaşlar. Kurumla ilgili aklınıza takılanlari sorabilirsiniz.
önümüzdeki muayene alımı ne zaman abi
-
Aynen bu yil 1 alım daha görür muyuz hazır kpss puanları tazeyken
-
Arkadaşlar bu sene beklediğim ilanlar peş peşe geldi. İİBF için muayene muhafaza 1 kez yapılıyor son iki yıldır. Bu nedenle 2018 puanı ile ilk alımın 2019 yılında yapılacağını düşünüyorum.
-
@duyguuu37 aynen hocam galiba en iyisi baslamak mulakatta da kendimizi guzel ifade edebilmek
-
Rapor suresi cok kisa olmus. Acaba uzatilma ihtimali yok mu.
-
@antimülakat hocam yedeklere sıra gelme ihtimali nedir ? Gelirse bu ne zaman belli olur ? 3 ekim son başvuru tarihi. Açık olursa direk olarak başlıyolar m yedekleri çağırmaya
-
Arkadaşlar benim gibi gidip gitmemek arasında kararsız olan var mı?Hedefim a grubundan bir yere atanmak idi bu yıl 87 88 civarı puanlarda aldım ancak şimdi burası oldu.Tüm aşamaları tamamlanmış gümrükten de vazgeçmek zor malum a grubu puan tutsa yazılı var onu geçsek mülakat var upuzun bir süreç.Hemde torpil vs olmadan çok şükür burayı kazanmışken gidip başlasam mı bilemedim benim durumumda olan var mı acaba?
-
@0626 ben varim hocam hemde guy ve dguy icin mulakat bekliom
-
@talha28 yedeklerin çoğuna sıra gelecek. O konuda ne kadar beklenirse o kadar çok yedeğe sıra gelecektir. Özellikle, GUY, DGUY dan sonra açıklanması neredeyse herkesin atanmasını sağlar.
-
@duyguuu37 siz ne yapmayı düşünüyorsunuz hocam buraya girdikten sonra başka yerlere geçişte ayak bağı olur mu acaba ben o kısma takılmış durumdayım.Diyelim başladık ama bırakmak istedik bir yaptırımı olur mu acaba istifa edenin tekrar atanmak için bir bekleme süresi oluyor ya öyle bir sıkıntı olur mu acaba.
-
@0626 Bir de o kadar yazılısından mülakatından elendiğimiz sınav var hiçbir yerinde garantisi yok bu kurum GEL BAŞLA diyor bunuda gözardı etmek olmuyor malum iş bulmak gittikçe zorlaşıyor alımlar azalıyor yıllar geçiyor
-
@0626 siz sanirim sadece su an a grubundan puan aldiniz sonuclanan bir sinav yoksa baslayin siz ilan gelecek mulakat olacak vs derken uzun surec ama ben su an girsem 1 ay olmadan mulakata gidecem oda iyi bir izlenim olur mu bilmem,a kadrolara ise rahat gecersinjz bir yukumluluk de olmaz
-
Dostlar hayatın ne getireceği konusunda kimsenin garantisi maalesef yok. Bir kaç mülakat bekliyor olabilir hatta bazılarında puanınız yüksek olduğu için, mülakatı geçmenize garanti gözüyle bakıyor olabilirsiniz. Tabi bu nedenle Ticaret Bakanlığı mülakat sonuçlarının ikinci plana atılması söz konusu olmuş olabilir. Ama şunu unutmayın, bu sistemde ve mülakat aşaması olan işlerde hiç bir şeyin garantisi yoktur. " Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak " sözünü adminlik görevi olarak buraya da bırakmayı kendime vazife ediyorum.