Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@sinek yok hocam yaa lafın gelişi
-
muayene kazanan arkadaş/lar var mı ?
-
Arkadaslar rapor alirken kan ornegi alindi mi sizden?
-
@sinek yok hocam herşey formalite
-
21.00 da 10.promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı ilani icin twitter etkinliğimiz var lütfen destek verin arkadaslar
-
@yea-sbf benden uyusturucu varmi yok mu diye idrar testi istediler
-
21.00 da 10.promosyon SGK Denetmen Yardımcılığı ilani icin twitter etkinliğimiz var lütfen destek verin arkadaslar
-
İşe girerim sonra calısırım daha iyi yerlere gecerim kısmı hayal
-
Öyle olmuyor yani yüksek puanız heba olablilr
-
Tabi insan endişe ediyor ama ben sahsen kendim 2014te girdim puanlarım iyiydi ilk kazandığım yere girdim sonra da calısamadıö puanlarım heba oldu hala ugrasıyoruz o yuzden insan istediği emek verdiği yerde olmalı. Kardesim bu sınavı yedeklerden kazandı ama puanları cok kötü Baska sansı da yok o yüzden iyi bir karar vermek lazım
-
@sinek kan idrar tahlillerini yaptılar göz muayenesini yaptılar diğer kısımlar formalite icabı imza kaşeydi
-
@tıpınbiraltdalı hocam benden kan istemediler ya. Acaba eksik bisey mi yaptim
-
@sbf13 hocam idealist bir insan icin hicbirsey bahane degil. Isteyen yapar. Mesela kendimden ornek vereyim kpss a yi birakmayacagm. Yds de var. Ama simdiye kadar 4 mulakattan elendim. Her elenmek bir depresyon gibi geliyor. Bir yerden baslarim mesela muhafazadan sonra yasim 35 olana kadar cabalarim olursa ne ala olmazsa geri planda arabami alirim evlenirim en azindan hayata daha fazla gec kalmam.
-
@antimülakat, içinde söyledi: Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
Dostlar hayatın ne getireceği konusunda kimsenin garantisi maalesef yok. Bir kaç mülakat bekliyor olabilir hatta bazılarında puanınız yüksek olduğu için, mülakatı geçmenize garanti gözüyle bakıyor olabilirsiniz. Tabi bu nedenle Ticaret Bakanlığı mülakat sonuçlarının ikinci plana atılması söz konusu olmuş olabilir. Ama şunu unutmayın, bu sistemde ve mülakat aşaması olan işlerde hiç bir şeyin garantisi yoktur. " Dimyat'a pirince giderken evdeki bulgurdan olmak " sözünü adminlik görevi olarak buraya da bırakmayı kendime vazife ediyorum.
kesinlikle katılıyorum. şimdi iyi puanım var diye gitmezsiniz sonra sınavları da geçersiniz ama tüm mülakatlarda elenebilirsiniz. sonra çok pişman olursunuz ama iş işten geçer.
-
Kan, röntgen, Ekg, Odümetri yapıldı.
Dahiliye, KBB, Göz, Genel Cerrah, nöroloji,Fizik ve Psikakatriye gidildi. (İzmir) -
Gençler sakın ihmal etmiyim gidin. Benim 2017 alan puanılarım 92'di 10 mülakattan elendim.
B kadrosu olmasına rağmen güzel parası Var. başlayın buraya sonra devam edersiniz A grubuna.Bu arada yedeklerin tamamına gelir
-
@sinek yarın arayıp bir sorun riske atmayın normalde almaları lazımdı
-
@sinek allah allah o nasıl iştir yahu. Bizdede kagida imza atarken soru soruyordu. Belki birnkac saniye yüzümüze bakmıştır. . Demekki doktordan doktora değişiyor Hocam
-
@buhara odyometri yapilmadi bana. Hocam bi form verdiler bana onda odyometriklik yer yok ki? Formu dolastiriyorsun hangi birim ne isterse onu yapiyor
-
Arkadaslar sonucta raporda gumruk muhafaza olur silah kullanir ibaresi olduktan sonra kan idrar vs cok da bi onemi yoktur bence.