Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
GTB de dostlar bazı işlerde çalışanlara mecburi mesai var. Muayene, muhafaza, tescil, kolcu ve anbar memuru. Bunlarda her an mesai olabilir, olur. Bu durumlar belli bir düzene giriyor. Gereksiz mesai yapılan yerler var ama onlarda da bir şekilde bir kaç yıl içinde durumlar düzeltiliyor. Her anlamda sıkıntı olması için hem gümrüğün sıkıntılı bir yerde olması hem de sıkıntılı bir müdürle çalışıyor olmanız gerekir. Yoksa şu devirde haftanın bir kaç günü işten 7-8 gibi çıkmayı kimse dert etmez, etmemeli.
-
Gümrük sözleşmeli personel maaşı ile kadrolu personel maaşı arasında bir fark olmazsa iyi kadrolar. İçimden bir ses olur diyor...
-
18nde bitiyor arkadaşlar
-
@kartel06 işte o soru işaretlerinin cevabını bekliyoruz. Bakalım hangi konularda farklılıklar söz konusu olacak? Maaş, mesai, yolluk olarak ne kadar ve nasıl bir farklılık olacak? Belki de hiç olmayacak!
-
@kartel06 ben sanmiyorum maas yonunden ayri olacagini. Çünkü su an ki maasin altindaki maas kimseyi memnun etmez o calisma kosullarinda. Sonucta bakanlikta gelen memurun kacmasini istemeyecegi için özlük haklarinda vs. Cok degisiklige gidecegini sanmiyorum..
-
@sad38guy kamuda maaşın sürekli düşüş eğiliminde olması kafa karıştırıyorZ.
-
Arkadaşlar maaş, mesai kesin devam eder de, yolluk meselesinde müdürlük karar verecektir.
-
Bugün bitti sanırım mülakatlar. Hayırlısı olsun hepimiz için
-
Haydin geçmiş olsun. Şimdi asıl süreç işlemeye başlasın. Dostlar mülakatlarda sona erdiğine göre mülakat sorularını artık buraya alalım. Seneye girecek olan dostlarımıza yardımcı olalım.
-
Senyoraj nedir ?
Parayı kim basar ?
TL değer kaybeder merkez bankası nasıl müdahale eder ?
BDDK kısaltması olan kurum? Üyelerini kim atar?
Parite nedir?
Dünya kupası nerde pynamıyor Türkiye de ne zaman yapılacak
Hızlı tren hatları nerelerde var
En çok ithalat yaptığımız 3 ülke -
1970 yılında Pakistan'dan ayrılan devletin adı nedir ?
-
@bonus ne kadar çok soru sormuşlar öyle hocam
-
@bonus güzel sorular gelmiş gerçekten GTB mülakat sorusu bağlamında kendini çok geliştirdi.
-
@antimülakat çok zorlayıcı sorular değildi ya sadece tren hatlarında bir tanesini söylemedim o da yeni açılmış diğerleri bildiğim konulardı hep
-
Muhafaza nedir ne is yapar?Bilanco nedir bilanco kalemleri?Ayrılan üniversiteler nelerdir nerelerden ayrıldılar?Swot analizi nedir biraz açıkla.Sevdigin sairler ve şiirleri 3 tane
-
@rybcznski05 bangaladeş ?
-
@bonus ben daha çok soru tiplerini beğendim. Genel kültürü eş geçmeden alan bilgisi ölçülmesi çok ideal.
-
31 mart vakası
1876 kanuni esasi ve 1909 değişiklikler
Hsk yapısı ve normlar hiyerarşisi banada bunları sordular bölüm sbky birde a grubuna hazırlandım mi bu sene diye sordular -
@hoffafd aynen cevap doğru Bangladeş fakat baya enteresan soruydu hiç beklemiyordum böyle bir soru
-
Haa bide Pakistan'dan sonra doğudaki komşularımızı yukardan aşağı doğru say birde sınır kapısı söyle dediler soruları bitirdiler.