Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
@rybcznski05 yukarıdan aşağı
-
@antimülaka keşke hep böyle makul sorular sorulsa ama bazı mesleklerde saçma sorulara kadar gidiyor
-
Bana sadece muhafaza ne is yapar diye soruldu.
-
@bonus kurum dediğim gibi bir mülakat kültürü oluşturdu. Bu sayede sorularda o kalitede geliyor, özel olarak genel kültür sorusu sormaya özen gösteriliyor.
-
Sizce ne zaman açıklanır arkadaşlar?
-
@hoyuelo Hocam en erken iki ay sürer bence. İki ila dört ay arasında değişeceğini düşünüyorum.
-
Arkadaşlar son yapılan mülakat 7 ayın sonunda açıklandı. Tabi bakan farklıydı şimdi farklı. Eskisi gibi ohal durumu kalmadı evet ama yinede gvs titizlikle yapılacaktır. Ben min. 3 ay Max. 5 ay gibi bir süre de açıklanacağını düşünüyorum. Kimseyi üzmek istemem ama böyle bir süreç sizi bekliyor.
-
@antimülakat Hocam mülakat için gittiğimde ordaki çalışan arkadaş bu alımın erken açıklanacağını ve istanbul 3. havalimanı açılma tarihine kadar atamaların olacağını söylemişti. Alımın yarıdan fazlasıda oraya olacak zaten. Ona istinaden bence 5 ay gibi bi süre fazla olacaktır.
-
@suaybg evet 3. havalimanı ataması olacağını bende duymuştum. O konuda haklısınız o açıdan düşünemedim.
-
Arkadaşlar mülakat sonuçları gtb sitesinde mi açıklanacak yoksa gtb den ayrılan 5 birimden hangisinin sitesini takip etmek gerekiyor bununla ilgili bilgisi olan var mı
-
EKimde başlayacaksa Ağustos’ta filan açıklanması gerekmez mi ya da Eylül .. çünkü açıklanacak sonra kura olacak hani öyle düşününce Eylül başı tahmin ediyorum kendimce
-
Güvenlik soruşturmamız çoktan başladı mülakatta görevli söyledi..
-
@hoyuelo genelde bu sorusturmalar icin cesitli belgeler filan imzaliyorduk bazi seylere musade eden,bende o yuzden ataninca yapilir sorusturma diye dusunmustum, ogretmenlere misal aksama oldugu icin atandiktan sonra yapilacakti,ilginc bakalim nasip
-
Bir elde gümrük kaldı inşallah kazanırım son umut son durak :-((
-
@david20 hocam hep ayni durumdayiz insaalah olur da işsizlikten kurtuluruz
-
o kadar bisti uzmanlıkları beklerken muhafazaya dua eder hale geldik, kısmet .
-
@keynesinruhu vallahi hocam halkbankı beğenmedim zamanında şimdi muhafaza olurmuyum acaba diye bekliyorumbüyük konuştuğum ne varsa daha beterini yaşadım zaten
-
@iktisat-yaman Hocam bir an önce açıklansında artık önümüze bakalım kazanıp kazanamadığımızı bilelim 2014 yılından belli KPSS süreciyle uğraşa uğraşa bir hal olduk elde de bişey yok askerlik duruyor ne yapacağımızı şaşırdık yemin ediyorum
-
@ucanbalon
işte tecrübe, kader. -
@david20 yolun yarısına geldik bundan sonrasi ne olacak diye bekliyoruz