Gümrük ve ticaret bakanlığı personel alımı 2018
-
Hocam ben Kayseri adliyesinde katiplik sınavına girdim bu hafta açıklanır eğer kazanırsam sizce Adalet Bakanlığında katip olmak mı il ticarette büro personeli olmak mı hangisini önerirsiniz katiplk olursa kendi memleketimde olacağım il ticarette Van dayım ikisinin çalışma koşulları ve maaşları ayni mı bilginiz varsa veya bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim @Antimülakat
-
@parşömen daha işe bile başlamadan çok faydanız oldu, inanılmaz rahatlattınız beni. Yüz yüze gelememiş olsak bile çok memnun oldum tanıştığıma. İnsanlar nasıl bi anda yerden yere vuruyorlar anlamış değilim.
-
@yelizaktay ikisinin maaşı da yakındır diye düşünüyorum. Mübaşir biraz daha yoğun çalışıyor olabilir. Van'a gitmek mi, memlekette kalmak mı? Ben memlekette kalmayı tercih ederim.
-
@antimülakat ikisi arasında bir fark yok memlekette kal
-
@sinek bende büro personelini kazandım ama sevindim mi hayır maas az is vasıfsız çaresizlikten memurluktan yapacağım bir is başlamadan istifa düşünenler bence gerçekleri görenler
-
@kids bakanlığı aradım büro personeli maaşı doğu bati ayni dedi üç bin ek ilave hic birşey yok mesai hayalim bitti farklı bilgisi olanlar yazsın ben direk bakanlıktan sordum ama yinede bir umut
-
@yelizaktay adalet bakanlığında büro personelinin adi katip diye geçiyor sözleşmeli katip diğer bakanklıklarda sözleşmeli büro personeli yani sonuç ikiside ayni şey isimler farklı bu nedenle isine geleni seveceğini tercih et
-
@kids Yollukta mı vermeyecekler ?
-
İstanbul için whatsapp grubu varsa link atabilir mısınız?
-
@kids çok az ya zaten ev kiraları olmuş 900-1500 arası Van için konuşuyorum bize ne Kalacak Doğu diye maaş artışı da Yok ek 5000 de Yok o zaman
-
@duyguuu37 hocam merhabalar, Trakya whatsapp linkine ulaşabildiniz mi?, atarsanız sevinirim.
-
Bende aradım arkadaşlar maaş 3000 bin civarında dedi ek Yok yolluk yok dedii bu hafta atama onayı gelecek dedi
-
@yelizaktay Mesai neyse ama yolluk yoksa batıda zor olur ya. Ben şu an muhafaza memuruyum. Mesleği değiştirmek için geçmeyi düşünüyordum ama bu şartlarda istanbulda yapamam gibi görünüyor.
-
@yelizaktay tüm sözleşmeliler için mi geçerli bu dediğiniz
-
@mhmt4228 gümrük büro personeli bu durumda ne yazikki
-
@leviathan ben yeni atandım çalışma koşulları hakkında bilgi alabilirmiyim
-
@kids büro personellerinde normalde de ek yolluk yok die biliorum ama
-
@didos88 maaş düşük mesai yok yolluk yok insan kazanıncaya kadar illa olsun dior mantık sonra devreye giriyor biraz düşününce anlıyorsun
-
@mhmt4228 sözleşmeli büro personeli için geçerli
-
Merkez büro ya atanan var mı arkadaşlar? Daha önceki alımda kuradan sonra arandıklarını soyleyen var. Bir bilginiz var mı?